1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Skf123

Skf123 Активен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2017
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    3
    Ми доцнеше менструацијата 15 дена, за прв пат толку многу и потоа ми беше се најнормално ми траеше 6 дена како и секогаш ама после 3-4 дена откако ми заврши почна да ми тече кафеав исцедок од време на време(вака кафеав исцедок ми тече секогаш последен ден од менструацијата) и еве од прееска почна да ми тече бледа крв така слабо...На гинеколог ќе одам но сега не сум во можност, ќе можам следната недела, па бидејќи ме фати ептен паника ќе може ли некој ако знае да ми каже од што би можело да е ова??

2. Martina1993

Martina1993 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    77
    Девојки се породив пред два месеци и сега почнавме со односи првиот пат ми протече крв тогаш ми дојде пак менструација пред две недели ама еве вечерва пак почна да ме печит и имам крв ми течит од што мојт да ми е бев на лекар после пораѓајот ми рекоја дека све е во ред ама еве вечерва за време а иначе шиена бев

3. ванилала

ванилала Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.234
    Дали имате некоја реакција на јајниците од времево или единствена сум?
    Како да ми жари во јајниците и матката, имам нормален исцедок

4. Queenonisland

Queenonisland Нов член

Се зачлени на:
    14 септември 2017
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    2
    Здраво, ми требаат идеи за да го изненадам дечко ми со нешто во кревет имаме прекрасен секс неможам да се пожалам а го гледам дека и тој ужива, но сакам нешто ново сакам да бидам повеќе перверзна а се срамам :///

5. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.675
    Допаѓања:
    39.955
    Од пролада да не ти е?

На ванилала му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Bride to be

Bride to be Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2017
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Здраво феминки едно прашаее ако можете да ми поможите после секс кога мм ле сврши во мене имам болки во долен ден на стомак слични на менструални од што можи да биде тоа

7. Joshko

Joshko Нов член

Се зачлени на:
    3 ноември 2017
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    2

8. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.876
    Допаѓања:
    59.133
    Девојки имам еден проблем.
    Пред повеќе од 2 месеци кога испив апче за ден потоа, циклусот ми се измести. Веќе 3 добивање треба да имам после него, месецов ми касни 4 дена. Немам никакви знаци на добивање.
    Ќе ми се врати циклусот во нормала како што ми беше на 28 дена?

9. lonelyroad

lonelyroad Активен член

Се зачлени на:
    5 декември 2016
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    5
    Добив на 2 а ми заврши на 4 циклусот. Дали можам да имам односи на 7 и 8.:P]:) Прашувам затоа што незнам да ги израчунам плодните денови.:$(facepalm) А и да се плодни 7 и 8 ќе имам односи со кондом!(y)

10. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.705
    Допаѓања:
    45.925
    Симни си апликација Flo или Period Tracker, и ќе си знаеш кога ти се плодни денови :)

На mira.mira му/ѝ се допаѓа ова.
  11. snegce

snegce Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2010
    Пораки:
    773
    Допаѓања:
    563
    Здраво девојки. Прв пат ми се случува ова..Минатиот месец добив на 16ти, овој месец требаше околу 12ти да добијам (на 28 дена), но еве добив сега околу 21:30, што значи на 26тиот ден. Дали има место за паника?

12. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.561
    Допаѓања:
    5.622
    Нема никаков простор за паника. 2 дена не менуваат ништо, посебно ако си млада и се уште не ти е стабилизиран циклусот.

13. Flower.D

Flower.D Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2017
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    120
    Здраво девојки требаше да добијам на 2ри овој месец но добив на 3ти. Но првиот ден имав крв како нормално вториот веќе немаше крв имав кафеав исцедок така и следниот ден. Веќе следниот ден немав ништо ниту крв ниту исцедок само кога одев во тоалет бледа крв на хартијата тоа значи било на 6ти. На 7ми почна да имам крв и веќе до денес уште имам а денес е 12ти. Во меѓувреме ме болеше страната кај слепото црево накај десниот јајник па дебелото црево се како да беше поврзано болката како да се премедтуваше. Сакам да закажам во скопје преглед а и планирам секако но што мислите вие девојки незнам веќе што се случува болките поминаа но со циклусов што е работата толку многу денови незнам навистина. Ќе ви бидам благодарна доколку некоја ми каже мислење

14. mila7

mila7 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2013
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    487
    Vaka, posle dolgo vreme od mojot prv odnos imav odnosi. Pomina 5ipol meseci, I posle 5meseci so deckoto koj bev se osekav stegnata, edvaj so se vika se namestivme ko so treba, zasto imav malku bolki a I edvaj najdovme pozicija. Se osetiv mnogu glupo, a I da napomenam deka mi e tesna,a sega mislam use potesna.
    Dali ima vrska toa sto sum nemala tolku vreme? Zasto togas so decko mi otkako imav raskinavme posle 4nedeli. Posle nego imav eden(so toj ne osekav bolki) I sega po tolku vreme ne sum opustena kako so treba.

15. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.876
    Допаѓања:
    59.133
    Болките ти биле бидејќи си немала подолго време. Следен пат пробај опушти се, ако има често односи болките нема да ги имаш повеќе.

На mila7 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. blessed.an

blessed.an Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2016
    Пораки:
    2.588
    Допаѓања:
    12.061
    Минатиот месец требаше на 19 да добијам но не добив еве и овој месец ке дојде де 19 и пак немам..Бев на гинеколог бременост нема тоа и си бев сигурна ми рече ке добиеш во скоро но поминаа две недели одкако бев и не сум добила..Дали има врска доењето бидејки уште дојам а и периодов ми е премногу стресен..Дали пофторно да одам на гинеколог или да чекам бидњјки ми рече нема ништо ке добиеш

17. wannaBeMomma

wannaBeMomma Форумски идол

Се зачлени на:
    15 декември 2013
    Пораки:
    8.128
    Допаѓања:
    40.344
    Stresot ima golemo vlijanie a so toa e i verojatnosta golema da ti kasni. No ne bi bilo loso povtorno da pojdes

На blessed.an му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.413
    провери хормони може е хормонален дисбаланс, и јас не добивам последно време и имам мал хормонален дисбаланс.

На joy1 и blessed.an им се допаѓа ова.
  19. aquamarine-123.4

aquamarine-123.4 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 март 2012
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    23
    Сакам да прашам хименот дали е на површината на вагината или подлабоко? Не сум имала односи до сеа, можам да си ставам тампон? И сега ме интересира дали е можно хименот да ми е скинат од други причини, бидејќи бев читала дека е можно да се скине хименот при возење точок, и слично.

На Tamsy му/ѝ се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.109
    На површината е, се приметува кога ќе рашириш нозе и НЕ можеш да ставиш тампон.
    Не знам како би можело да се скине при возење точак, може само со користење на пенис( природен) и сексуални играчки.

На Flower.D и ADOKI им се допаѓа ова.