Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. real madrid

real madrid Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    66
    Здраво
    На девојка ми и го клизав пенисот на неа не и беше влажна и нешто пукна и почна да тече крв од пенисот и мн болеше и стомао ме боле ем ми се повраќа.Па сакам да ве прашам дали е ризично ве молам само да ми одг некој постар или кој знае без зафраканции ви благодарам однапред

2. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    Тоа што пукнало и што ти течело крв од пенисот и што те болел пенисот била кожичката од главчето на пенисот којашто кај некои машки пука со малку повеќе или помалку крв про односите или,пак,про други интимни активности,како во твојот случај со девојка ти што сте правеле.Тоа што те болел стомакот и ти се повраќало мислам дека не е страшно,ќе ти помине,се случило поради болката и поради стресот од болката што си го преживеал.Бидејќи не била влажна девојка ти долу и не си свршил во неа нема шанси за бременост,така што за тоа не треба да се грижиш.Ако не поминат болката и крварењето набргу кај тебе,исто и мачнините,тогаш оди кај твојот матичен лекар да ти даде упат за уролог да те прегледа детално и да ти препише соодветна терапија.Се надевам дека ти помогнав и дека ти ги разјаснив работите.Ако не ти помине за некој ден оди на лекар,но јас,сепак,мислам дека е минлива работа и дека не би требало понатаму да има никакви проблеми.

3. moonlight21

moonlight21 Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2018
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Здраво феминки,нова сум на форумот, сакам да ве прашам нешто,можеби ако некој имал случај како мојот.Пред 4 дена имавме односи со дечко ми и случајно се скина кондомот.Бидна,меѓутоа немаше свршено и не сум многу исплашена заради бременост или воедно ако може од предсемената течност,незнам.Проблемот е друго,кога се скина кондомот не обрнавме внимание,го извади и прекинавме.Вчера имавме повторно односи и случајно од мене излезе парче од кондом и одма се сетив дека е од тоа што ни се скина кондомот претходно,а воедно овие денови имам вртоглавици,покачена температура и ми се гади.Се плашам да не има и друго парче останато во мене,пошто читав по интернет била можна бактерија и разни инфекции.Незнам како да постапам а до сега не сум била на гинеколог бидејќи неодамна започнав со односи.Дали се има некој соочено со ваква состојба,да ми каже совет или слично..Фала ви однапред

4. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    @moonlight21 штом откако се скинал кондомот сте прекинале нема место за паника. На сите кога сме почнувале со односи, со парнер кој е исто толку неискусен ни се има ова повеке пати случувано и сме го имале истиов страв. Исто мене ми се има случувано парче од кондом, после неколку дена да ми излезе. Мислам дека со самото влажнење се исфрлаат тие страни тела и не остануваат внатре.

Ако сте направиле се како што си опишала, не се секирај не си трудна. Може сега од што мислиш на тоа и затоа ти е лошо.

На moonlight21 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. moonlight21

moonlight21 Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2018
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    :*
    Ти благодарам многу

6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Иди на гинеколог да види да не има уште некое парче. Плус викаш 4 дена ти бил кондомот?
    Јас би и на хитна отишла, искрено. Вртоглавица,почане температура... не си играј...

На Annath, Dust, moonlight21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    14.422
    Јас би те советувала итно да направиш крвна слика. Ќе покаже веднаш дали имаш некоја инфекција во организмот. Приватните лабаратории работат и во сабота.

8. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.054
    Допаѓања:
    225.402
    Мене ми се има случено хахаха. Сега смешно ми е ама тогаш не ми беше. Во принцип одиш на гинеколог ама мене маж ми ми го извади парчето хахаха

9. moonlight21

moonlight21 Активен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2018
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    Фала ви,ќе отидам на гинеколог,обавезно.

На mira.mira и LiliBoz им се допаѓа ова.
  10. blosson

blosson Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    385
    Допаѓања:
    263
    Здраво девојки, сакав да прашам..пред 2 недели точно имавме односи за прв пат но заштитен секс.(секој пат заштитен и тогаш ми беа safe days) Ми доцнеше 7 дена и вчера кога имавме односи и имав крварење. Мислев дека ми дојде менструацијата, но од тогаш немам никакво крварење. Не знам дали да паничам, дачи сте имале слично искуство

11. blackhorse20

blackhorse20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2014
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    107
    Скоро пробавме да имаме односи со дечко ми за прв пат, секако со кондом, ама при пенетрирање осетив многу силна болка, како грч, и притоа немаше крв. Знам дека е нормално да боли до негде првиот пат, меѓутоа мене како што увидов буквално како да ми е тесен каналот, а скоро ми се појави и една инфекција. Можно ли е да е до инфекцијата или пак може проблемот да е вагинизмус?

12. frendis

frendis Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2018
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Дали на некој му се здосадил сексот со неговиот партнер во долга врска?

На Ваљдрин. му/ѝ се допаѓа ова.
  13. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.313
    Грав не се јаде секој ден :)

На La diabla и Ваљдрин. им се допаѓа ова.
  14. Ваљдрин.

Ваљдрин. Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2017
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    274
    Yepp :?:

На La diabla му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Cleopatra .

Cleopatra . Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2017
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    21
    Сакаш да кажеш дека ти се здосадил?

16. Ваљдрин.

Ваљдрин. Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2017
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    274
    Mislam deka taka nekako ima kazano :)

17. Cleopatra .

Cleopatra . Активен член

Се зачлени на:
    18 мај 2017
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    21
    Не ми се случило до сега и не знам..но сепак,мое мислење се дури има хемија меѓу вас ,не можи да ви се смачи.

Нели?

На bubi75 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. frendis

frendis Активен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2018
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    2
    Не дека ни се има здосадено не ни имаме пробано ама дека сериозна ни е врската и мислиме дека можи да ни се здосади

19. Ваљдрин.

Ваљдрин. Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2017
    Пораки:
    174
    Допаѓања:
    274
    probajte ponekogas trojka :P

20. frendis

frendis Активен член

Се зачлени на: