Devojki da prasam vi se ima li sluceno vo plodni denovi da krvarite? Mozno li e da e toa od seksot bidejki neodamna izgubiv nevinost pa da sum samo poveke prosirena ili nekoja infekcija..?
Види колку време ќе ти трае, да не е повеќе од 3-4 дена. Инаку тоа што за прв пат си имала однос, ќе имало крварење веднаш после односот, или скоро после тоа, веројатно. Претпоставувам од плодните денови ти е, ако не е обилно и ако ти престане за некој ден тогаш немај гајле
Да, тоа зависи од личност до личност. Кај мене се јавува само кафеавкаст исцедок. Еве нешто да читнеш Спојлер
Едноставно се препознава Во тој момент ти е најубаво, матката се грчи, цело тело се грчи....И неможеш да продолжиш повеќе
I jas isto taka ss momceto nemame sex si lezime se miluvame ostaj vie sto govorat sto ne probas ami ak nejke so. I ja nejkam i si lezime taka se galime samo Samo taka te podrzuvam
Имав добиено на 15.01 и ми траеше само 5 дена и не беше обилна како и обично. Пред една недела бев на гинеколог за редовна контрола и и раскажав за последната менструација и реле дека е се во ред и ме погледна на ехо. Но еве од сношти имам темнокафен исцедок и малку крв како да имам добиено. Дали е можно да сум во плодни денови? Многу сум исплашена ве молам за искуство некој.
Па ако имаш редовен циклус на 28 дена тогаш треба да ти се плодни денови.Нема зошто да се плашиш освен ако си немала незаштитен однос.