Во право си ,затоа дадов совет да го лупне по глава или најдобро да најде некоја девојка иначе многу маки ке си има
Se soocuvam navistina so problem. Nekoi sakaat obratna situacija. Imam najdeno devojka ne e do toa. Se konsultirav so maticniot stram ne stram i mi rece po malku brom da stavam vo jadenje ili vo caj. Sepak fala za sovetite.
Убаво ти кажуваат погоре,најди си девојка и направи аларм точно кога се буди другарот. Па таа нека го преземе случајот во свои раце,така 3 пати на ден пред јадење и за недела дена ко нов ќе бидеш.
Imam. Ali mi e zal za nea sekoja nok da ja budam, ja da si go teram besot, a taa treba da odi na rabota rano. I toa ne e resenie. Ovaa se slucuva postojano jas treba da ja unram. Ali ke probam so brom i nekoj apcinja i ke vidam sto ke bide.
Te razbiram mnogu dobro zashto so parnerot imavme slicen problem so budenje,duri mene mi doshlo preku glava od toa u sred nok nekoj da te budi kosa mi se krevashe. Ali imav razbiranje i od negova strana shto se vozdrzuvashe ke staneshe ke ispusheshe cig i ke si legneshe toa beshe period sea nemame veke takov problem. Koga imate odnosi najubavo vodete ljubov popoleka pocnete so se imajte podolgo vreme pa ako mozete i vtora partija preku eden den i mislam deka ke se stabilizash . Ne se nerviraj i ne krevaj panika mislam deka e period i deka ke iscezne ovoj taka narecen problem
Ova kaj mene trae mnogu podolgo, da ne recam so godini. Partnerkata duri se cudi sto e ova sto se slucuva. Ubavo sovetuvas da vidime ljubov popoleka, edna dve pa i tri partii, ali sekako sum probal. Kaj nas parijata so pred igra trae okolu cetirieset mijuti, mozebi itoa da ne e malku, ne znam. A da receme ne sme tolku mladi na dvarsetina i kusur godini. Po vizrasni sme. Toa mnogu me buni. Ali sepak fala sto kaza deka i kaj vas imalo takva situacija. Mozebi se raboti za odpoveke maski hormoni koi deluvaat na potencijata.
Без грижи тука негде сме со години.Од една страна убаво ни е кога ќе видиме мажите дека другарчето е будно али во ниедно време не ни е хахахах Пробајте на друго место не само во кревет на пр кујна,када и слично малце имајте бујна фантазија нешто ново направете. И мислам дека не е нешто страшно чим докторот не ти кажал нешто посебно. Исто како кај на што работат хормоните слично е и кај вас ,седи со девојчето и кажии и што ти се случува дека не си крив ете природата такви ве создала и нема да имате проблеми
Kaj ne sme proble i uste sto ne sme probale ne znam. Problemot e sto vo niedno vreme se slucuvat toa i trae okolu cetiri saati. Toa e nmogu non stop da e stanat. Nekoi mka macat da rorazbudat, a kaj mene i tvojot partner e obratno. Kaj partnerkata imam razbiranje za celata rabota. Isto i jas nea ja razbiram deka ne e masina za seks i koga ke mi teknet nokeska da gi rasiri nozete, a taa treba da odi na rabota a jas da goteram besot.
Ако мислиш дека ти треба второ мислење најди добар уролог распрашај се и советувај се со него и направи обичен преглед за секој случај ништо нема да ти одземе тоа. Или земи спортувај иди во теретана,пешачи или трчај на кеј Али сепак мораш да одиш на стручно мислење
Ne si beobrazna voopsto. Toa se slcuva skoro sekoja nok. Ajde da e poretko ke go napravis nestoto racno. Jas treba da zastana i samo da masturbira ili kako sto vikas drka. Sum probal i taka, ali ne izodlivo sekoja vecer istoto.
@saren_petel јас мислам дека ме си доволно уморен, затоа ти станува секое утро. Вежбај, движи се, умори се и ќе спиеш како бебе.
Ke vidam posle terapijata sto mi ja preporaca maticniot, ke bara i drugo mislenje od urolog. Za sportuvanje sportuvam, a i fizicki sum aktiven. Ali izgledat se ide od gornata glava mislam od mozokot. Ke vidime kako ke se odiva rabotata.
Се согласувам со тебе до последен збор дека треба нешто да спортува или да работи доколку не е вработен. Епа тогаш не мисли на проблемот не си давај премногу значење ,едноставно мисли на нешто друго убаво а ова што се случува не ни го приметувај исто како на некој човек кога не го фермаш ни 2% А тебе ова ти е влезено во психата и полошо ти е
Nemam fizicka rabota da bidam umoren. I pokraj toa sto imame reovni sekualni odnosi preku den, ili pred legnuvanje, toa nesto se skucuva vo kontinuitet. Znaci zamorot otpaga kako pricina stom stanuvat i preku den.
@saren_petel од друга страна, утринските ерекции се всушност ноќни, само што ги приметуваш кога се разбудиш. Размисли за можноста дека не те буди ерекцијата, туку нешто друго и мислам, сосема нормално е да не можеш да заспиеш со ерекција. Размисли за суплементи за подобар сон, мелатонин или валеријана. Гарантирам ќе немаш мака веќе. Не ти е ерекцијата проблем тебе, сонот ти е. Не си доволно уморен, тоа реков, а не дека си уморен.
V Vidi jas ne rekov deka ne mozam da spijam. Zatoa ne mi treba melatonin ili sanval. Rabotata e sto taa erekcija koja trae na nekoj nacin te tera na seks vo niedno vreme. A za spienje spijam, nemam nekoj problem. Problemot e koga ke e vo erekcija instinktivno te tera da go fakas onaka polubuden i posle pak podolzuvas so spinjeto.