Феминки сакам да ве прашам нешто.Значи имам дечко веќе 10 месеци и вчера се занесовме малку повеќе и неговото "другарче" при триење проба да ми го стави во гз и после надолу ама престанавме бидејќи ме болеше.Да напоменам воопшто не го стави цел.Дојдов дома и видов крв на гаќичките и ме притиска кога ми се мочка и осеќам пецкање одвреме навреме. Што може да е? *се извинувам на речникот ама поинаку не можам да доловам
Значи бев свртена кон ѕид и проба од позади во гз ама јас не сакав и плус ме заболе.После тоа тргна значи накај п**** и му реков не сакам и многу малце влезе значи немаше ниѕу длабока пенетрација ни ништо.И дојдов дома и видов крв на гаќичките и ме пецка сега кога мочкам.Пред тоа само со прсти беше.Не знам што да правам..
Феминки немаше длабола пенетрација ниту во гз ниту во вагината.Само при триење и му реков не ме боли и застанавме.Потоа дома крв имав и ме пецка кога уринирам. *циклусот на 2ми заврши а ова 7ми беше
Штом те пецка голема е шансата да ти е инфекција Ако е од груб секс мислам ќе го осеќаш тоа и кога не уринираш. Барем јас осеќав Ама вака преку нет од кај да знаеме.. И од кај да знаеме што е длабока а што плитка за тебе хмм
Те изгребал ако бил погруб затоа и те пече. Следно кога ќе експериментирате бар кондом користете за "другарот" инфекции постојат. Едуцирајте се бе пред да си играте со "другарот" и "другарката", аман Интернет имате сите 21 век е.
А од каде имаш крв од п****** или газот?? Можда имаш крв од газор ама нормално е и тоа што те пецка и што те боли нормално е,повеќе боли во газ
Не знам не можам да одредам добро.Многу ме пецка при уринирање а вака кога седам само као долниот дел од стомакот кај јајниците го осеќам.Сигурна сум дека не дојде до пенетрација подлабоко бидејќи ме заболе и рековме не.Не глеам причина за крв и пецкање
Можеби дечко ти ако имал не исечени нокти при дразнењето внатре те има изгребано можно е и тоа. Некои машки имаат нокти како орлите и уше да ти ги пика во п....о.
И друг пат сме правеле ништо не ми било.Да малце погруб беше ако зборуваме за со рака.И не знам што да правам дали да чекам да помине бидекќи не знам што е.А сигурна сум дека немаше пенетрација.И коа ми се моча тешко ми е да се воздржам ме притиска.
Јас мислам да се измиеш со чај од камилица,да употребуваш Canesten крема од аптека и да носиш чисти памучни гаќи за да не се иритираш долу и во понеделник задолжително оди на гинеколог за да ја регулираш инфекцијата со соодветна терапија.Направи така и со тек на време ќе ти се среди состојбата.
Колку пари е кремата и за што е? Ама немам на кого да се доверам и бидејќи сеуште не сум полнолетна е ја знам процедурата.
Леле бе деца, деца ќе наречам оти јас на тие години не знаев што е кое е што се вика, а вие се разбирате и од анален,орален и слично.Дозволуваш анално вагинално наизменично? А не си свесна дека ако заболиш од некоја бактерија или вирус дека тоа кошта живот? Јас единствено грешно што направив е тоа што му дадов без кондом, иако знам дека немам направено беља сепак паничам и ми доцни 1 ден и немам никакви симптоми.Ем не си полнолетна, ем се впушташ во нешто пред да се информираш.Тешко вас со такви партнери на кој не им е гајле за вашето здравје, а и ако он не знае кажи му ти колку е опасно ! И сега оди на гинеколог со мајка ти ! Знаеш анален што е а не знаш за СПБ.Извини ако те навредив ама тоа е.
Само се обратив за совет бидејќи не пенетрираше.Не му дозволив бидејќи почна да ме боли у гз.И не сакав грубо беше.Само сакав да се обратам кај некој поискусен.Секое мислење ми е добредојдено.И да мајка ми почина и немам со кого