Ти благодарам на советот..Ќе видам што како бидејќи ми се намалува пецкањето само како благо притискање осеќам.Од понеделник што како.Кажи ми само што да кажам таму? Ви благодарам на советите.Ќе почекам до понеделник па ако ме пече уште ќе одам.Само да ве прашам во Чаир што како да кажам и колку пари да земам со мене
Значи може и да немаш инфекција, само може да те изгребал и да те пече заради тоа. За во Чаир треба да се јавиш и да кажеш дека сакаш да закажеш преглед и да ја запишеш докторката како матична. Треба да земеш здравствена книшка и тоа пластичното. Носи си 500 денари за секој случај, ма да не верувам дека повеќе од 100/200 денари ќе ти побараат. Сега за сега можеш да свариш чај од камилица и кога ќе се олади да се исплакниш со него. @buba4e89 Нема врска, другарка одеше во Чаир без проблем додека беше малолетна никој никогаш не и рекол за тоа нешто.
Ај ако некој имал проблем со анални фисури и растегнато ткиво да ми каже како ги третирал?Мачкам крем и пудра сега ќе се мијам со камилица ама не верувам да ми помини од вчера ме боли?
Hi. Sakam da spodelam eden problem okolu seksualnite odnosi so ženska mi. Mi treba sovet i mislenje okolu vermetraenjeto na seksualnite odnosi, dali e normalno da trae maksimum 10 minuti? Taa mi vika deka ne moze da izdrzi vekje bidejki se izmoriv sakam da odmoram, i ponekogas se slucuva da ne mozam da se zadovoluvam ( da imam orgazam) ..! Sovet i mislenje kako da go pominam ovoj problem ? Pozdrav do site
Dali vo tie deset minuti zenska ti dozivuva orgazam? Dokolku taa dozivuva orgazam moze da se rece deka e normalno za nea. No deka se izmoruva tuka ne mi e bas jasno. Ili pak vo seksot samo taa e aktivna celo vreme, a ti si lezis odozdola. Bidi malku pokonkreten...
Абе пријател не ми е јасно како може легната да се измори. А ти да не имаш отповеќе тежина, мислам преку 100 кг.? Ако имаш можеби мн. е потискаш? Или ако не е до тежината почекај ја нека одмори од работата некое време и продолжи пак ти додека не свршиш. Не знам што да ти речам, да ги чуеме и др. мислења.
Se raboti za nego! Toj ne mozel sa svrsi, a zenamu bila gotova za 10 min. i bila umotena. Taka svativ jas.
Не ја “работиш” доволно добро, и досадно и е. Штом таа сврши не сака да продолжи зашто не и е интересно. Потруди се повеќе.
Мене најмногу ми има доцнето 10 дена менструацијата на 37 дена ми има доаѓано,а исто така ми има еднаш дојдено на 17 дена значи 10 дена порано поради стрес,а вообичаено може да ми дојде неколку дена порано или покасно исто така поради стрес или поради промена на клима при премин на едно годишно време во друго или,пак,поради некои лекови ако сум пиела тој месец.Мислам дека не може да доцни поради инфекција затоа што кај мене поради кандида не доцни од таа причина,така што ќе треба со матичниот гинеколог да се консултираш за што се работи кај тебе,која е причината за доцнењето кај тебе.Оди на гинеколог тој најдобро ќе увиди за причината на доцнењето кај тебе и ќе ти даде соодветна терапија ако има потреба од тоа.
Здраво феминки, имам 17години и имам дечко веќе 16месеци. Почнавме да зборуваме на тема секс и решивме да го направиме тоа, се сакаме премногу и си веруваме. Па сега вие што би ме советувале како за прв пат, бидејки го сакам тоа со него .
Нема што да те советуваме ние, направи го ако мислиш дека така е правилно, ако го сакаш и нема да ти биде криво тоа е тоа. Само опуштено.