Добив менструација на 21.04 ми трае сеуште ама денес и вчера како течно чоколадо да имам на влошката,кога ќе се избришам имам крв. На 30 и 31 март имав незаштитен однос со надеж дека ќе останам бремена, но ништо. Ме интересира зошто е таа кафена течност во голема количина, никогаш не ми било така. Дали е можно да имам некаква бактерија? На гинеколог ќе одам за 10 дена, тогаш имам закажано. Ве молам за помош.
Sto ako ne si bila depilirana, vazno da si bila cista i vazno e da ste uzivale dvajcata. Jas na mojata partnerka koga ne e depilirana i vikam dojdi da ti go pogalam ubavoto mace. Nekogas bas i taka e vizbudlivo i ubavo koga go mazis macenceto. Ti si opteretena so pravenje na bebeto zatoa po nekogas ne mozes da svrsis i se cuvstvuvas suva. Vie treba da uzivate vo seksot, a ti ne treba da mislis dali ke fati ili ne spermata. Toa e dopolnitelno optovaruvanje vo seksot i pri dozivuvanjeto na orgazam. Pustete se spontano da doaga. A za toa sto ne moze da vleze do kraj vo tebe, zemete vazelin, lubrikant ili dr. sredstva toa ne e sramota. Samo taka ke go olesnis seksualniot cin.
Вагината е еластична, не си се проширила. Може да те боли и да крвариш ако му е голем, а не си била доволно влажна. Фрикцијата може да направи абразии. Друга опција е, да не ти е 'скинат' хименот, ама помалку е веројатно, бидејќи предходно си имала 30тина пати секс, а те болело само првиот. Ако те оптеретува многу прашањево, можеш да се консултираш со доктор. Се најдобро
Здраво..Сакам да прашам дали од норлевото може да се зголеми количината на вагиналниот исцедок? Пред 5 дена пиев норлево за прв пат, ни пукна кондом.. Имам болки во грбот и јајниците и голема количина проѕирен секрет без мирис..Можно е од апчето да е?
Во перипд на овалуација сум, од 7 дена денес ми е 5 ден имаб мезаштитен однос со партнерот на пола прекинавме значи ич не сврши, дали да пијам норлево за секој случај?
zdravo na site nova sum na forumot i sakam da ve prasham za mislenje deneska so decko mi po prv pat posle 3 godini imavme nezastiten odnos 3 pati edno po drugo no ne svrsi niednas vo mene se nadvor ama strav mi e od taa predsemena tecnos i shto prochitav deka ostanuva spermata vo kanalite i deka ako e i posle toa nezastiten odnos moze da se ostane bremena ve molam da mi kazete dali e vistina toa i dali treba da se plasam .. blagodaram odnapred
Има шанси. Секогаш има шанси, иако се мали во случајов. Друг пат, за да ти биде мирна главата, нека си става кондом.
sekogash imame so kondom do sega ovaa ni e prv pat bez kondom da imame posle 3 godini posho sigurno si e sigurno a vcera kako za belja nemavme kondomi.. shto mislite da kupam apcinja za den potoa ili ne ? do sega nikogash ne su piela toa
Абе немојте секс со кандида... Остави ти што имаш,додека да излечиш парнерот ќе фати,па додека тој да излечи тебе ќњ ти се врати. Досадна инфекција е.