@aleksis@1 Според мое искуство, нема! Јас бев месец ипол бремена па не ми покажа ни тест ни преку крв... Мислам дека премногу е рано, иако на многу тестови пишува дека покажуваат!
Ако треба да ти дојде на 20ти, не би требало ни да си во овулација. Многу е мала шансата да си бремена.. искрено
Ете пробај за недела-две, ништо не губиш... И не се оптоварувај толку со психата зошто и да немаш никакви симптоми, ќе си замислуваш дека ги имаш и бетер ќе си направиш, а за било какви симптоми првиот месец е многу рано!
jas mnogu se uplashiv koga vidov na forumot deka ostanuvaat spermatozoidi vo kanalite nozete mi se isekoa a kako gi presmetuvash denovite sakav da probam na ovaa femina kalendar ama neznam dali e tocno
ke probam da ne se optereruvam ali so samata pomisla na toa pocnuva da mi se gadi i da ne jadam hahaha
Епа баш денес по некое пишано правило е ден на овулација. Или утре. Ама не е битно. Сперматозоидите остануваат до 3 дена внатре
Ок девојче Норлево се викаат и се пијат најкасно до 72часа после ризичниот однос. Чинат 500ден, а во некои аптеки бараат и рецепт, во некои не.
jas imam eden recep mozebi e i od tie apchinja mojot ginekolog mi gi dade ako mi zatrebaat ali velat deka se shtetni
Штетни се ама во краен случај кога мора се пијат. Може да ти го пореметат циклусот. Друго не знам што.