Рецептот како што знам не важи ако не се искористи во рок од три дена, а чисто сумњам дека доктор ти дал рецепт за норлево. Колку години имаш?
21 nema datum na recepta nema nishto mi rece da si napisham datum ako mi zatrebaat fala punooo ke vidam imam vreme denea i utre taka vo rok od 3 dena se pijat
А да се слушнеш или видиш со гинекологот и да му ја кажеш целава ситуација, па нај паметно тој ќе ти каже што да правиш, ќе те ѕирне на ехо и отприлика ќе ти каже шансите за бременост колкави се... Норлевото не се Pezz бонбони, не се играчка... Најлесно е да се каже на друг ете ти напиј се, можеби понекогаш е решение ама најпрво информирај се колку и на кој начин може да ти го загрози здравјето и како може да наштети, не е секогаш норлево опција, особено ако излезе дека нема потреба!
epa mene toa mi e problemot ako nemam potreba zoshto da gi pijam nikogash ne su piela i da ti kazam iskreno strav me da ispijam
@aleksis@1 а зошто не се едуцирате пред секс?! Не си мало дете па да не знаеш вакви работи.. Утре е сабота, ако денес веќе не си била на гинеколог, евентуално утре порано, после не пиј Норлево.. џабе ти е
chitam se educiram ama prvpat slusham deka ostanuva sperma vo kanali i zatoa malku se uplashiv a i strav mi e da gi pijam tie apchinja utre treba da odam na ginekolog
mislam deka mi se mi plodni poshto i na ovoj femina kalendar mi pokaza na 5ti maj golemi sansi deka se za bremenost kupiv tableta eden ginekolog mi kaza moze da ispijam drug mi veli deka nema potreba ako ne zavrahil vo mene ccccc strashna rabota dve razlicni mislenja imam hah dali nekoj od vas gi ima pieno tie tableti da mi kaze shto moze da mi se sluci i dali ima nekoi posledici bidejkji dobivam razlicni mislenja i od doktori dobiv dve mislenja inaku od odnosot mi pominaa 45 sata
Ne sum piela ne znam I jas imav odnos bez kondom no ne samo ednas potoa svrsi nadvor od mene ama mi e strav od predsemena neshto da ne ima, resiv da ne pijam tableta ne znam dali sum zgresila ili ne ...
jas vekje kupiv apche ali decko mi vika 99% nema nishto sega ke vidam dali ke go pijam ili ne strav me od nesakani dejstva sepak e hormonsko apce
Kako sto sum citala velat kaj nekoi ima nesakank efekti kaj nekoi ne se zavisi od organizmot No vo sekoj slucaj ako ne si spremna za bremenosf a mislis deka ima shaansi ispij go apceto
алкохол и апчиња посебно антибиотик????? ти чоек имаш мозок или зрно грашок? Згора на тоа за да немаш такви проблеми треба да ја работиш таа работа во трезна состојба. имаш вероватно растеглив химен. Со таков не можеш да прокрвариш и секогаш ако имаш поретко односи се зартвора и боли исто како првиот пат. Ќе си останеш невина цел живот
jas ispiv norlevo pa ke vidime ke chekam da dobijam sega za sekoj sluchaj ke napravam i eden test za 10 dena