Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.994
    Не мора да значи...ако некогаш раѓа природно :hai:

2. aleksis@1

aleksis@1 Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2018
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    3
    nene rano mi e za bebe hah
    go ispiv pa ke vidime za 10 dena test ke napravam i odsega kondom shto si e sigurno sigurno si ,a za predsemenata da ti kazam drugarka mi so decko i imaat odnosi 4 godini i se bez zastita niednas ne se e napila norlevo ili pa neshto drugo samo i nejze na pocetok i beshe strav testovi praveshe non stop hah,vidi shto ke napravish pa pishi ti drzam srekja da ti dojde

3. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ја како другарка ти правев кога одев со еден бивш. Никогаш деј-афтр, ни еднаш не забременив.
    Ама од друга страна, еден куп испозабременија и без да им свршат внатре :)

4. aleksis@1

aleksis@1 Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2018
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    3
    pa sekogas postoi rizik i pedsemenata moze neli da ima i vo nea nekoj spermatozoid koj e ziv pa da se zabremeni ejakulacija moze da se kontrolira ali predsemenata mislam deka nemoze taka? ali apchinja day after jas sega sum ispila i nikogas vekje neznam dali e do psiha sto si pravam ili stvarno e posle tri sata odkako go ispiv kako da mi gori odvnatre neshto hahah u ponedelnik pravec na ginekolog

5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Не беше популарно тогаш ова. Пази.. зборувам за крајот на 90'тите :)
    А не дека не можи, можи да забремениш, ама Бог сакал со таа стока (благо речено) да не забременам. :)

На PMara му/ѝ се допаѓа ова.
  6. aleksis@1

aleksis@1 Активен член

Се зачлени на:
    4 мај 2018
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    3
    hahahahah dobro receno e ovaa :D(y)

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Норлево па тест ехеее ти се затруднува или не?

На La diabla му/ѝ се допаѓа ова.
  8. marchi-cool

marchi-cool Форумски идол

Се зачлени на:
    23 април 2017
    Пораки:
    7.006
    Допаѓања:
    14.447
    да,со природен пораѓај мора хименот да падне ама ако е царски рез.... Баш царски невина цел живот. Хахаха
    таква им била среќата. Не се знае може тоа им е за памет....
    Инаку не претерувајте со тоа нор левото. Не е витамин. Се пие само еднаш во месецот.

9. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    45.213
    Не е убаво да се пие Норлевото повеќе од еднаш на 6 месеци. А не еднаш во месецот. :)

На marchi-cool му/ѝ се допаѓа ова.
  10. wildT.xoxo

wildT.xoxo Нов член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    Здравооо ! Ја сум нова на форумов и се надевам ќе се дружимо. Па вакаа , ја со дечко ми идам веќе неколку месеци и смо напалени премногу.. он има 17 а ја 16 . Искрено сакам да имам односи со него , пошо се сакамо премногу и имамо доверба многуу. Дали мислите (пошо вие ете сте поискусни како постари од мене) дека треба да почекам уш малку или да се препуштим на задоволството? П.с више имавмо орален и беше прекрасноооо :lol::inlove:

11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ако сте спремни, кондомот и терајте.

На wildT.xoxo му/ѝ се допаѓа ова.
  12. wildT.xoxo

wildT.xoxo Нов член

Се зачлени на:
    6 мај 2018
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    6
    и заборавив да докажам, и двајцата сме невини :nod:

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    393
    Женски сакам да ми дадете совет околу мојот проблем.
    Знам дека има ваква тема, но не е активна а ми треба повеќе мислења околу ситуацијата во која сум моментално.

Вака сега.
    Можеби сте ме читале по темите имам дечко 2 години и заедно живееме скоро 8 месеци јас студирам он работи тука.
    Од неодамна имаме секс прв ми е.И претходно кога не бев скината имавме петинг и така некои работи и имавме дури и по 3 пати дневно значи многу ! Ни беше интересно, секој ден тоа и тоа и возбудливо.
    Секогаш и тогаш и сега знае комплименти да ми дели секси си вака, така знаете како оди тоа.
    Но, најголем проблем ми е што од пред 4 месеци ние до сега мн ретко сме имале односи.Мислам се бројат.
    Он, не е заинтересиран да оди сам да купи кондоми, тоа ми е проблемот што не одеше.Ако отидеме заедно да купиме ќе речи ајде да земиме ако не нема шанси да појди.Еднаш му реков со убаво направив муабет и ми рече немој да си мислиш нешто дека јас правам или мислам, не нема врска туку ете така не размислувам кога одам на работа или кога се враќам да земам, па немаме пари па така некои изговори.
    Желба вика имам, страст имам а не оди да купи тоа не мие јасно.За неверство не верувам , тоа нема шанси, мада и можам ете ако е вака долго да се сомневам.Тогаш кога направив муабет отиде и купи и тоа беше после ако отидеме вмаркет земаме и тоа е.А вмаркет во големиве маркети каде пазаруваме одиме 1 или 2 пати месечно значи 6 пати месечно секс за мене е многу малку дури ни толку.Кога немаме кондоми знаеме и на др начин да се задоволиме ама прво мислев интересно е и така знаете ајде немора секој ден да даваме пари за кондоми ама сега ми е проблем ОГРОМЕН.

Највеќе ми е проблем тоа што сега почнавме со односи и треба да сме луди еден за друг.Значи до скоро ми даваше разни причини зш не купувал, демек нема пари, па не се сеќавал он, па бил уморен и слично.
    Дури и напорна бев да зема и тогаш така се канеше заедно со мене да земи.Значи и претходно бил сексулано активен не му сум прва па за да се срами да купува, значи тогаш знаел да земи а сега со мене не.

До вчера траеше ова мое потсвесно нервирање зш прави така и му реков пак а ситраев долго време мислев ќе се смени во тој поглед ќе му текни дека еднаш правев маубет за тоа.

Он мене ми рече дека сум била зависна од секс чим така сум мислела јас убаво му реков дека тоа не е така туку млади сме и треба да сме луди еден за друг заедно живееме побогу, треба барем поредовно.Он вика мене не мие до редовен секс , јас не мислам дека треба секој ден викам јас не рекво секојд ден ама мора почесто.Вика јас не сакам секој ден, доволно ми е КОЛКУ ШТО МИ СЕ САКА МЕНЕ.
    Читајте убаво :worried: Викам а мене колку што ми се сака? Тоа не а ? Не е битно моето мислење и ми рече е тоа не знам.И не му правам муабет сега.Многу сум лута не само за ова за сите други работи што ме мачат и сум на раб да раскинам, веќе осекам одбивност спрема него, не го гледам како порано.Си направив резиме на се, и се осеќам празно веќе и без волја да се трудам повеќе, само сакав да ве прашам пто мислите вие за ова?

Ние претходно секој деннн значи не беше ни нормално тоа, секој ден се задоволувавме дури кога мајкаму била тука сме станувале да одиме во неговиот стан кој е далеку само за тоа.И сега он вика мене не ми е до редовен секс онолку колку што бараш ти.Се сомневам сега дека има друга вака кога ќе размислам, ама пак не ми иди тоа у мозокот оти со мене е тука додје за мене, оди работи, пак ми покажува дека ме сака ама не знам што да мислам.Ај совет ве молам и ваше мислеење.

На allann му/ѝ се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260

Го знаеш онај вицот? Речи му го ова:
    'Ја вечер во 10 се ебам, ти бил-не бил дома, твој проблем'.

На drasko, soffce, simona_baby и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    393
    Абе јас сакам да му речам така и да бидам безобразна ама само контраефект ќе има хаха.Ќе се скараме ќе ми речи оди најди си друг ќе му речам важи и ништо не сме решиле.А во право си, ако не те работи тој ќе те работи друг.Ама јас не сум зависна само он така си мисли, значи е луд.
    Секој би сакал редовен секс, ова е чудно бидејќи имавме на почеток се цело време од вечер до сабалје и сега кога сме немале кондоми до скоро сме имале орален, или нешто друго и по 3 пати на ден а чудно е што не оди да земи, и сега на крај кога ми го кажа ова дека не му било до секој ден, а овде и без вагинален сака и можи и се пали по 4 пати дневно а овде друго ми вели значи е излуден не знае што сака хах искомплексиран.

16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Имате различни потреби, ниту ти си зависна, ниту тој е луд. Седни и речи му дека сериозно имаш потреба да си го задоволиш сексуалниот нагон и ако тој не сака да учествува во тоа, мора да ти каже, зошто и како е тоа. Смирено. Пробај...
    Ја немам проблем ни со првиот, ни со вториот предложен пристап. Маж ми е уште со мене :)))

17. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    393
    Епа ете ми рече дека немал потреба секој ден доволно било неколку пати, хммм овде нешто не е во ред.До некни ми викаше немам навика да купувам кондоми ,не мислам кога си идам од работа па и немам пари па сите такви изговори а кога отидеме заедно ај да земиме.Или не му е убаво или нешто е трето а неможам да извлечам зборови кога не прави муабет како што треба и ми рече ете зависна си ти значи, и друго не спомна освен ова што го пишав, и како да правам муабет кога не прави?

18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Има помалку потреба од секс, него ли ти. 100% сум сигурна дека е тоа. Маж ми и ја сме така. Јас сум далеку посексуално битие од него. Мораш да зборуваш и кажи му, озбилно, ќе најдиш друг да те задоволи, ако тој не е спремен и не сака.

На Raphael му/ѝ се допаѓа ова.
  19. lilly57

lilly57 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2018
    Пораки:
    465
    Допаѓања:
    393
    Епа тоа ми е чудно, што до скоро бидејќи 4 месец откако сме имале прв однос вагинален, до скоро можеже и по 3 пати дневно што сакаме и кога сакаме, и скоро секогаш бев јас иницијатор а он не и тоа ми пречеше мене а сега ни јас сакам да иницирам бидејќи видов дека не сака да купува, а ако не сака значи не сака ни секс.Озбилно се прашувам што барам со ваков човек.Настрана сите други работи што ми сметаат,А НЕ ГИ СМЕНУВА И ПОКРАЈ МОЕТО КАЖУВАЊЕ.

На allann му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ванилала

ванилала Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.234
    Па купувај ти кондоми. И види тогаш колку ќе сака. Така ќе видиш дали е до пари што немал.