Интимни прашања, проблеми и совети

Discussion in 'Секс' started by skorpija1992, Jan 30, 2010.

1. Machenceee

Machenceee Нов член

Imate li placeno za vreme na sex poradi bolkata? Cisto od ljubopitnost(fingers)

2. WildMk

WildMk Форумски идол

ако плачам од болка при секс, ќе го пријавам во полиција!

Lolo5, GirlLove, Alisa22 and 2 others like this.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

немора да значи дека насилство е во прашање :?:

4. WildMk

WildMk Форумски идол

Мислам дека е трол особата.

joy1 likes this.
  5. shining_star

shining_star Популарен член

Пред две недели имав менструација и денес пак ми дојде, но воопшто не ме боли стомакот што не е типично за мене и за прв ден од менструација. Имав незаштитен однос, па прашањето ми е дали ако сум бремена можно е во првиот месец да крварам? Исто така пред околу една недела пиев антибиотик, дали можеби и тоа има влијание?

6. Luminary

Luminary Форумски идол

Изгледа си во овулација/плодни денови. Можно е и поради тоа да се јави мало крварење. Секако не треба да е обилно како менстурација. За тоа со бременоста не би знаела да ти кажам.

shining_star likes this.
  7. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Девојки јас пишувам сега во име на другарка. Има проблем со дечкото. Неколку пати имале секс. Пенисот премногу му мирисал, а проблемот сигурно не е од нехигиена (и јас го познавам дечкото и знам дека е многу педантен и дека си одржува хигиена), а најверојатно не е ни инфекција бидејќи тој и со нејзе и пред нејзе строго со кондом има односи што најверојатно не би можел да закачи нешто (освен ако има инфекција од нешто друго). Исто така премногу течност изглегувало од пенисот (најверојатно предсемена течност), но другаркава вели дека премногу како да се измочал (извинете, само ја цитирам). Дечково сакал орален секс, но од миризбата и течноста на другарка ми и се лоши секој пат кога треба да го направи тоа.. Вели дека цела соба мириса, што значи дека и дечкото е свесен дека мириса.. Што мислите? Од што би можело да биде така? Срам и е да разговара со него на таа тема,да не се навреди.. И нормално ли е толку многу предсемема течност да испушта? Јас со бившиот не сум имала таков проблем, се случило некогаш, но тоа било само капка, неприметливо и не ми сметало..

8. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

И орално може инфекција да се пренесе. Најдобро на доктор да оди.

9. saren_petel

saren_petel Активен член

Da I preneses na drugarka ti. Mirizbata na penisot bez razlika dali deckoto I bil pedanten ili me I dali go miel ili me, spored mene e poradi nekoe glivvicno ili bakterisdko oboluvaanje. Vo edna druga tema objasniv deka koga bevme na sluzenje voen rok, staresinite(lekari) ni nareduvaa koga se kapevme obavezno da ja zavrakame kozata koja ja prekriva glavata na penisot za da vidat da me ima nekoe glivicno ili bakterisko oboluvanje.
    Kaj onie slucai kade imase znaci na mirizba(poradi nasobranost pod kozata na nekakva bela da me recam kako urda, pojava) zadolzitelno im dava anti bakteriski I anti glivicni masti za da se izlecat od infekciite I da im prestane mirizbata.
    Prenesi e na drugarkati neka si kupi vo nekoja apteka sredstva za mackanje, neka go mid prvo a potoa neka go macka dva-tri pati vo denot.
    Togas tvojata prijatelka ne ke saka da go ispusti od usta.

drasko and Darlingzz like this.
  10. baba Rada

baba Rada Популарен член

:rofl::rofl:Абе..:rofl: џанамм..цуцла лажалка ќе го стори:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Mr.X, Alisa22, blackwave and 6 others like this.
  11. st2007

st2007 Истакнат член

Последна менструација имав на 1 мај( по 10 дена доцнење). Значи сега овие денови треба да добијам, но јас уште од 26 мај кога ќе се избришев имав лигаво ( извинете но не знам како да опишам) како бело прање, меѓутоа беше со црвена свежа крв. Значи само на бришење, на гаќи ништо. Тоа траеше до 29 мај и оттогаш наваму немам ништо, ниту на бришење ниту на гаќи. Прв пат ми се случува ова, па ако може ваше мислење

12. WildMk

WildMk Форумски идол

Ако ти доцни, може тој период да ти била овулацијата. Може некогаш при овулација да се јави благо крварење, како на пример, во твојов случај

13. st2007

st2007 Истакнат член

Знам за тоа ама добив на 1 мај, а крварење добив на 26, значи 4-5 дена пред редовно добивање, затоа ме чуди.

14. WildMk

WildMk Форумски идол

4-5 дена пред редовно, но и сама рече, дека прошлиот месец ти каснел 10 дена.
    Ако и месецов е исто, тогаш до добивање имаш 14-15 дена.

15. beauty007

beauty007 Истакнат член

Девојки после односот во средата на дечко ми му се издувал ама само кај главичката. Се мачкал со некој крем и се повлечувало. Од што може да е ?

Icecreeam likes this.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Што му се направило?

ванилала and John Snow like this.
  17. beauty007

beauty007 Истакнат член

Отекло..

18. baba Rada

baba Rada Популарен член

Одуваја га ветер!!!

pufi-cufi, WildMk, Harper and 9 others like this.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Искрено, не знам од што може да биде, ама при вакви случаи, најдобро е да си посети уролог, иако сега е во ред. А и да каже на докторот со што се мачкал.

beauty007 likes this.
  20. Nobadys.Perfect

Nobadys.Perfect Истакнат член

Здраво малку сум испаничена па дури да одам на гинеколог да си прашам за мислење. Имам црвено мозолче на десната усна од вагината кое ме боли и на крајот е како црно шо можи да биди?