Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Machenceee

Machenceee Нов член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    24
    Imate li placeno za vreme na sex poradi bolkata? Cisto od ljubopitnost(fingers)

2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    ако плачам од болка при секс, ќе го пријавам во полиција!

На Lolo5, GirlLove, Alisa22 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.809
    Допаѓања:
    325.408
    немора да значи дека насилство е во прашање :?:

4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Мислам дека е трол особата.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. shining_star

shining_star Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2015
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    1.258
    Пред две недели имав менструација и денес пак ми дојде, но воопшто не ме боли стомакот што не е типично за мене и за прв ден од менструација. Имав незаштитен однос, па прашањето ми е дали ако сум бремена можно е во првиот месец да крварам? Исто така пред околу една недела пиев антибиотик, дали можеби и тоа има влијание?

6. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.655
    Допаѓања:
    45.219
    Изгледа си во овулација/плодни денови. Можно е и поради тоа да се јави мало крварење. Секако не треба да е обилно како менстурација. За тоа со бременоста не би знаела да ти кажам.

На shining_star му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Darlingzz

Darlingzz Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2018
    Пораки:
    918
    Допаѓања:
    670
    Девојки јас пишувам сега во име на другарка. Има проблем со дечкото. Неколку пати имале секс. Пенисот премногу му мирисал, а проблемот сигурно не е од нехигиена (и јас го познавам дечкото и знам дека е многу педантен и дека си одржува хигиена), а најверојатно не е ни инфекција бидејќи тој и со нејзе и пред нејзе строго со кондом има односи што најверојатно не би можел да закачи нешто (освен ако има инфекција од нешто друго). Исто така премногу течност изглегувало од пенисот (најверојатно предсемена течност), но другаркава вели дека премногу како да се измочал (извинете, само ја цитирам). Дечково сакал орален секс, но од миризбата и течноста на другарка ми и се лоши секој пат кога треба да го направи тоа.. Вели дека цела соба мириса, што значи дека и дечкото е свесен дека мириса.. Што мислите? Од што би можело да биде така? Срам и е да разговара со него на таа тема,да не се навреди.. И нормално ли е толку многу предсемема течност да испушта? Јас со бившиот не сум имала таков проблем, се случило некогаш, но тоа било само капка, неприметливо и не ми сметало..

8. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    И орално може инфекција да се пренесе. Најдобро на доктор да оди.

На Alisa22, WildMk, ЕденЧлен и 2 други им се допаѓа ова.
  9. saren_petel

saren_petel Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2018
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    299
    Da I preneses na drugarka ti. Mirizbata na penisot bez razlika dali deckoto I bil pedanten ili me I dali go miel ili me, spored mene e poradi nekoe glivvicno ili bakterisdko oboluvaanje. Vo edna druga tema objasniv deka koga bevme na sluzenje voen rok, staresinite(lekari) ni nareduvaa koga se kapevme obavezno da ja zavrakame kozata koja ja prekriva glavata na penisot za da vidat da me ima nekoe glivicno ili bakterisko oboluvanje.
    Kaj onie slucai kade imase znaci na mirizba(poradi nasobranost pod kozata na nekakva bela da me recam kako urda, pojava) zadolzitelno im dava anti bakteriski I anti glivicni masti za da se izlecat od infekciite I da im prestane mirizbata.
    Prenesi e na drugarkati neka si kupi vo nekoja apteka sredstva za mackanje, neka go mid prvo a potoa neka go macka dva-tri pati vo denot.
    Togas tvojata prijatelka ne ke saka da go ispusti od usta.

На drasko и Darlingzz им се допаѓа ова.
  10. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589

:rofl::rofl:Абе..:rofl: џанамм..цуцла лажалка ќе го стори:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На Mr.X, Alisa22, blackwave и 6 други им се допаѓа ова.
  11. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    797
    Последна менструација имав на 1 мај( по 10 дена доцнење). Значи сега овие денови треба да добијам, но јас уште од 26 мај кога ќе се избришев имав лигаво ( извинете но не знам како да опишам) како бело прање, меѓутоа беше со црвена свежа крв. Значи само на бришење, на гаќи ништо. Тоа траеше до 29 мај и оттогаш наваму немам ништо, ниту на бришење ниту на гаќи. Прв пат ми се случува ова, па ако може ваше мислење

12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ако ти доцни, може тој период да ти била овулацијата. Може некогаш при овулација да се јави благо крварење, како на пример, во твојов случај

13. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    797
    Знам за тоа ама добив на 1 мај, а крварење добив на 26, значи 4-5 дена пред редовно добивање, затоа ме чуди.

14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    4-5 дена пред редовно, но и сама рече, дека прошлиот месец ти каснел 10 дена.
    Ако и месецов е исто, тогаш до добивање имаш 14-15 дена.

15. beauty007

beauty007 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    640
    Девојки после односот во средата на дечко ми му се издувал ама само кај главичката. Се мачкал со некој крем и се повлечувало. Од што може да е ?

На Icecreeam му/ѝ се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Што му се направило?

На ванилала и John Snow им се допаѓа ова.
  17. beauty007

beauty007 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    640
    Отекло..

18. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Одуваја га ветер!!!

На pufi-cufi, WildMk, Harper и 9 други им се допаѓа ова.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Искрено, не знам од што може да биде, ама при вакви случаи, најдобро е да си посети уролог, иако сега е во ред. А и да каже на докторот со што се мачкал.

На beauty007 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Nobadys.Perfect

Nobadys.Perfect Истакнат член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    526
    Здраво малку сум испаничена па дури да одам на гинеколог да си прашам за мислење. Имам црвено мозолче на десната усна од вагината кое ме боли и на крајот е како црно шо можи да биди?