Со дечко ми нон стоп сме активни со секс веќе живееме заедно имаме незаштитен секс секако затоа што си веруваме, но еве денес добив некаква непријатна миризба за време на секс осетив дека мириса лошо прво помислив дека е он но тој ми рече дека тоа е моја миризба и навистина. Од што може да е ? Ако сме сигурни дека ни двајцата не сме смениле партнер ...
Имаш некаков исцедок пропратен со миризбата? Кандида може ли да е? Си примала некакви апчиња во скоро време?
Од апчина моментално примам само слаб хелекс препорачан од доктор пошо страдам од анксиозност, а исцедок немам додека имам редовен секс исцедокот го нема а ако он ме е тука и немам никаков одмос исцедокот се враќа пак, но сега нема исцедок со тоа што се влажнам мириса за прв пат
Ne moze. Ne moze da se zabremeni nitu ako svrsi na stomak ni na gakji ni na cicki ni vo usta. Samo ako ti svrsi vnatre ......!
мене ми е паника...дека читав можело и ако малку дошло во контакт со вагината, а мене буквално само од стомак ми се растече надолу на површината на вагината не сум во плодни денови ама и тоа феминкиве велат немало врска, пак можело да забремениш
Девојко за да останеш бремена треба да прсне внатре а не да истече од стомакот надолу. Која јајце клетка ќе се оплоди така? Прочитај на интернет барем за оваа тема има куп информации.
Поздрави ги тие феминки што ти велат дека може така да се забремени, и препорачај им, од сега- на таму, така нека прават деца.
Здраво девојки...Ве молам за помоошш!!! Дечкоми стави цел прст внатре тоа се случи неколку пати да стави цел прст. Дали е можно да сум скината. ПЛС!!!Без зафрканции нека пише некој ко шо треба итно ми е...фала однапред