Не можам да разберам. Прво нека намали со мастурбација. Второ нека се отвори сексуално со тебе , мора да има тригер кој ќе доведе до оргазам.Следно , ( колку да ги разгледаме сите опции ) хомо ин ин дискајс ?
нимфоманка ли сум станала сакам скоро секој ден SEX со дечко ми...мн сум напалена некогаш и ај добро ке имаме една партија сакам пак но тој се неможел, а порано теравме и по 2-3 на ден...
Mislam deka ne si nimfomanka tuku deka malce.ti se zapalil fitilot a decko ti nemoze da izdrzi poveke od edna partija...
Не си нимфоманка. Сега го заприметуваш како 'проблем', затоа што тој во моментов има послабо либидо од твоето.
изведував порано јас некои експерименти интересно беше но не е тоа за секој 2 ден ако ме сфаќаш.. поише како изненадување...може му имам здосадено...незнам.. + живееме заедно 1 год
Може да му е периодот таков. Зборувајте отворено. Може го мачи нешто, или е преморен, па е малку попасивен.
Moze da mu e monotono nekako, dosadno, treba da mu napravis nekoe iznenaduvanje vo seksot nesto po novo, barem ova e moe mislenje
Прашај го што е сменето. Си го прашала? Ние не можеме да ти кажеме што му се вртка во главата. И не е крај на светот намалено либидо, на секого му се случува. Плус, раката за што ти е? Оди дркај кога имаш уште желба
хахах си пуштам јас порничи ама не е истото а може не му е периодот што знам... а сменето е што порано се гледавме у недела 2 дена а сега секој ден сме заедно...незнам стварно..