Ништо страшно де,малку ново му е на организмот дека прв пат во таква состојба.Болката најверојатно ти е помината,ако не напиј се нешто против болка, ако е неиздржливо.А крварењето би требало да се нормализира за брзо.
Благодарамм. Се напив апче против болки пошо на нерви ми одеше а крварењето се смирува полека.. паника за дџабе ама нигогаш не сум имала болки и се исплашив..
Девојки Хелп!!на дечко ми за време на односи од пенисот течело крв незнам причина но додека видовме бидна работа сега во мокрачата исто цела ми е со крв! има место за паника???
Се случува....ништо страшно, апстнирајте деновиве со секс..ако имаш болки или продолжиш со крварењето, тогаш оди на гинеколог или уролог...ама мислам дека ќе се заврши се добро.
да се намали крвта сега скоро и немам мислам нормално бидејки целата негова крв истече во мене затоа ми е шубе да нее нешто сериозно сепак туѓа крв
сакам искрено мислење од жени машкиве стручњаци нека одморат со одговори. ако девојка или жена гледа маж скришум или под око како што се вели, како би требало тоа еден маж да го свати и дали жена напразно дели комплименти ?
Ако те гледа скришум, очигледно е дека ја интересира што правиш и дали ја гледаш. Сигурно не те гледа туку така. А за комплименти, па јас лично имам кажано комплименти на машки кои не ми значат ништо т.е не ги гледам на поинаков начин. Е сега ако постојано ти дели тогаш веќе е нешто друго. Инаку малку ти е утната темата.
Пишав и во темата за контрацептивни таблети, никој не ми даде одговор. веќе 6та таблета ќе земам за 1 час, а градите ме болат при допир и видливи вени имам што ги немав претходно. Има ли место за паника? Дали е само несакан ефект од таблетите или е сериозно?
Обично при користење на таблетките нема никакви промени но можно е бидејќи ти е прв пат и не ти е навикнат организмот. Сепек консултирај се со доктор. Не знам којс би била причината за така да ти реагира телото.
ти реков почекај хахах само стресови и комплекси си набиваш иначе ние се утепавме цели 2 месеца од свршување па еве ништо