Zdravo devojki...Imam momce nemozam da go narecam momce..Sr gledamr 2 meseci vekje i se sluci seksot..Imam problem deckoto e zatvoren nema nekoja komunikacija,se gledame 2 3 pati vo nedelata..Ako on ne pise jas ne pisuvam neznam kaj e...A mi veli deka nemam potreba za ljubonora i deka saka seriozno so mene...Sovet kako da postapam da ne bese premnogu rano da se sluci toa...Bidejki ne sakam da bide samo na toa da se sveduva rabotata...Blagodaram odnapred
Ај и јас пак да се пожалам. Вчера сепак се депилирав и ме изгоре малку со восокот и плус болно беше многу. Синоќа имавме секс и воопшто не се навлажнив и цело време ме болеше и дома кога отидов уште чувствував болка. Ставив бело вино на влошка и болката ми се смири но се плашам и вечер да не се случи истото. не знам дали тоа е резултат на иритирана кожа или друг е проблемот..
Одамна прочитав некаде. Ако имаш многу бело прање се става бело вино на влошка и така ќе си легнеш и белото вино го влече тоа, ако немаш бело вино може и ракија. И тоа сум ставала. Пред да добијам некогаш имам многу бело прање и си правам така.
Алкохолот особено ракијата суши и можеш да ја иритираш кожата. Подобра алтернатива ти е сода и чај од камилица.
Мене кожата ми беше веќе иритирана од депилацијата. А ова со белото вино не е страшно. Некои го применуваат и за воспаление ако имаат на вагината при настинка најчесто
И јас на тоа помислив затоа прашав нема ли некоја реакција. Иначе и јас имам пробано со камилица многу е добро
Ќе свариш чај од камилица, ќе оставиш да олади и ќе се измиеш. Исто во млака вода можеш да ставиш една лажица сода и да се измиеш. Јас користам и еден гел, кој многу ми помогна, но ова ти се природни алтернативи.
Аахаа да се мијам со тоа.. Добро јас мислев да одам да берам камилици да ги мачкам да правам смеси леле ама сум откачена.. Вие за чај сте зборувале јас мислев некоја филозофија..
Наместо ракија или бело вино свари чај од камилица и почекај да се излади. Можеш само да се измиеш да ставиш ма влошка или на некое марамче. Но според мене само измиј се. Се друго само повеќе ќе впие.
Па ако е само чајче добро. комшивка една ми кажувала да правам смеса некоја од камилица невен и уште нешто
Невен крем? После депилација се имам намачкано еднаш бидејќи само тоа имав во моментот. Добро е кожата ти омекнува и тоа многу.
Па комшивка имам билкарка. Ми правела креми за лице за акни, сапуни ми правеше за црвенило на кожа, пилинзи за стапала. Ми имаше споменато за интимен дел и она камилица и невен и уште некои билки да ги толчам да ги ставам на влошка такви работи некои и мислев за исто зборувате и вие.