Ама стварно јас мислев да не се зеза. На братми му направи еднаш крем за акни и кога видов лицето како му се исчисти веднаш и побарав за мене. Исто така му прави и парфем и балсам за после бричење. мене ми даде сапунче за интимна хигиена со црвена глина и со медицинска сода и тоа има смирувачки ефект.
Алал да и е. Против акни има добар лосион јас го користам само ја суши кожата. Сите на кои што им го имам препорачено се задоволни само се користи во умерени дози. на фитофарм е а и ефтин е околу 130 денари.
Аманте луѓе не ставајте толку јак алкохол на влошки виното е 11-13%, ракијата 40-50% .. знаете тоа колку загрева и ја суши кожата? Можете страшни црвенила да добиете од такви работи
Па знаеме гинеколог никогаш тоа не би не советувал ама баби и тетки така ми кажувале и не знам ми се смири се. Таа вечер имав болен секс и кога си отидов дома имав чувство на горење внатрешно, па фино лепо си ставив бело винце на влошка и се напив една голтка и денес супер бев.
Златна штом имала секс значи доволно години има и за совет. Нема потреба од ароганција, women united? @Tina1997 Доколку дечкото не развил некоја здрава комуникација во 2 месеци, што се според мене и премногу само за запознавање, можел да те процени и да донеси одредена одлука во случајов врска. Немој да се грижиш ако осеќаш некој притосок окулу сексот..сите го имаме, не си ни прива ни последна, а и немаш причина. Субјективно гледано би ставила крај микро секундата со некој што не би го дава вниманието кое го заслужувам. Објективно најдобра варијатна тие да седнеш да разговораш со него, твоите желби, твојата перспектива, твојата страна. Во живо cuz of говорот на телото..
Здраво девојки не знам дали згрешив или не на на мажот ми му купив СПЕРМОТРЕНД на природна база таблети за подобрување на квалитетот на спермата. Бев во аптека по фолна за мене и прашав на природна база што има и ми ги препорачаа бидејќи биле многу квалитетни па да го пробаме и ова. Еве и слика Ако некој ги има користено ве молам за мислење?
Ајде да се надеваме дека ке успее!! Мажот ми не е многу по таблети пиење ама тоа е се ке се проба поарно отколку по доктори секој ден да шетаме уште ова и ако не биди ништо мораме по доктори ама се надевам дека ќе го биде!!
Знам дека е глупаво прашање, но колку долго може спермата да преживее во усната празнина после ејакулација? Дали може да опстои 1 ден?
Да, ги имам сите симптоми на бременост. Од кога ми сврши в уста по 1 ден мојата плунка ја користевме како лубрикант а притоа бев во овулација.. се надевам ова е само лажна паника и симптомите се на психичка база