Ти сега, машко си или женско??? Пишуваш во женски род, а на профилот ти стои дека си машко. Одлучи се...
Profilot e moj no podatocite gi pravev koa imase brat mi problem zatoa stoj masko i na masko email no jas sum zensko
Ако си маж кој сака да ја гледа девојката како има секс со друг, би ти одговорила: Ако таа сака, во ред. Ако не сака, не ја форсирај, оти ќе ја изгубиш. Ако си жена која прашува што да прави во случајов: Ако не сакаш, подобро не го прави тоа. Ќе ти биде многу неубаво ако не си 100% сигурна дека сакаш. Гуд лак... мултипл прсоналити прсн
Fala mnogu no jas mu rekov deka toa ne go sakam i nekjam da iam odnos so drug samo so nego i on rece dobro ama pak me ubeduva ne direktno ama od strana gledam deka saka no ne sakam jas da go izgubam nego no ne znam sto da pravam stvarno
Imam edno kratko prasanje dali e mozno koga maskoto ke pravi pauza od 1minuta odma da mu padne ili pak toa e znak deka svrsil vekje? Fala odnapred
Девојки пред да добијам месецов имав како кафен исцедок малку, еден ден траеше и тоа не обилно туку еднаш како да протече и толку. Добиеното ми доцнеше една недела и потоа добив и беше како и секогаш. Ми заврши на 13.08, а вчера после однос пак имав малку кафен исцедок и некоја тапа болка во јајници. Дали е можно да се работи за цисти (бидејќи ги имам по некоја) ? На преглед ќе одам секако, но чувствувам некој немир и барам мислења додека отидам.
Dali e vo red da se ima sex so postar maz jas imam 24 a toj ima 49godini ne e zenet razveden e brak ne rasturam dali ima nekoj iskustva? Jas sakam da probam ama dlaboko vo sebe mi veli deka ne e vo red toa sto mislete vie?
Никој не може да ти суди. Ако веќе сакаш да пробаш, пробај. Не мислам дека е погрешно, само е невообичаено за нашиот менталитет. Се е до тебе, како ти мислиш и чувствуваш.
Не свршил. Само му паднал од паузата. Е сега некои можат веднаш пак да продолжат и да им се крене, некои откако ќе прекинат и ќе им падне не можат толку брзо да продолжат.
Не знам зошто не би било во ред ако има желба. Не дека ја охрабрувам или нешто слично, но не е нешто сериозно ако само имаат секс.
Ако си 100% сигурна дека сакаш, направи го тоа.. Ако имаш недоумици, подобро немој. За 'дали е во ред', само по себе треб да се водиш, не по тоа 'што ќе речат другите'. Јас имав такво искуство.. одамна. И убаво ми беше... не сакав врска, ама сакав да имам некој 'на лагер', типацот беше поенергичен, од еден куп други на моја возраст.. Многу ми се најде во тој период, искрено..
Здраво незнам дали е прашањево за тука.. Пред некој ден приметив израсток на надворешниот горен дел на вагината до усните.. Не ме боли, ниту чеша, не е ко меур, ама баш ко кожичка е ко израсток на рацете што има некој.... На гинеколог сум во петок, ама дури чекам ако имала некоја слично вакво нешто да каже што е
Само еден израсток имаш? Прочитај и разгледај слики за генитални брадавички предизвикани од ХПВ, би можело да е тоа.
Само еден. Читав и слики гледав не ми личи на такво.. Скроз исто е ко кожата затоа го немам приметено.. Башка пред 5мес праев ПАП и брисеви и се уредно си беше...
Тогаш да не е поткожно влакно или масно ткиво... Штом си закажала на гинеколог не се оптеретувај пред време... Ти посакувам да не биде ништо сериозно