Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. gloriabebo

gloriabebo Активен член

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    104

Кога веќе се си направила јас гледам дека дечкото не се ни труди.
    Батали.Не бива.
    Јас кога пробував прв пат со дечкото премногу ме болеше и кај нас беше така ама пак пробувавме Ќе се изфрустираме ама утрото пак.И еднаш баш он ми кажа дека решил да не е баш како што викаш намерно и вештачко туку ако треба и по 5 години ама да е спонатно и убаво а не како со сила.
    И такани беше.Тој ден таа вечер нема да ја заборавам никогаш.

На Агнес :D му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Miss Miss Miss

Miss Miss Miss Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    И спонтано и планирано кај нас 5 месеци никако да биде.Ќе се обидам и вечерва,ако е расположен за тоа,дај боже да биде
    Ќе ве известам

3. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.281
    Допаѓања:
    7.780
    Море земете, опијте се за да се опуштите. Убава музика, винце и КОНДОМ обавезно. И ќе видите колку е се подруго кога си опуштен :D

4. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Имаш болки што не е успешно секој пат? Кој е проблемот?
    Пробајте со прсти прво, многу полесно ќе е за да навлезе. Користете и лубрикант.

Последна измена: 27 август 2018
    На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    Можеби иде со друга. Јас мислам дека нема машко што толку време би одбивало секс. Или па да не е геј?! Не знам.. :x(facepalm)(n)

На joy1 и Роберт 7 им се допаѓа ова.
  6. Miss Miss Miss

Miss Miss Miss Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    Сигурна сум дека нема друга,геј 10000% не е
    е сеа што е работата охоо ..

Имам болки ама не е до тоа.Јас не се тргам.Коа не мпже да улезе он се трга одма и одма му падне и се се униште.А имаме користено подмачкувач.Не е суво.Плус пред тоа му пружам оралка

Последна измена од модератор: 3 септември 2018
  7. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.494
    Допаѓања:
    5.312
    Очигледно не е проблемот во тебе, а тој се обидува неговиот проблем да го направи твој. Немој да ти влијае на самодовербата тоа што тој не може да постигне цврста ерекција, не секогаш е до жената. Си пробала доста досега, пробај пак опуштена максимално. Ако и тогаш ситуацијата не се промени разговарајте отворено. Можеби ќе има потреба да се обрати на лекар, не е прв што има проблем со ерекција.

На ванилала, Агнес :D, lost123 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Miss Miss Miss

Miss Miss Miss Нов член

Се зачлени на:
    27 август 2018
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    Денеска немавме прилика да имаме пошто не бевме во затворен простор,ама пак отвотив тема и се си кажав.Дека и двајцата имаме потреба од секс и дека треба да го имаме,бидејќи сексот во врската е стварно важен.Ми кажа само да така е ќе го имаме.Му спомнав и да се опуштиме со алкохол можеби тоа ќе помогне.Сега останува па да чекам само,тоа е
    Фала што одвоивте време за советите❤❤❤

На IvanaJenner му/ѝ се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Мене ми се има случено, толку да се стегнам (а не бев невина), да ми се згрчат мускулите на вагината, и да е толку тесно, ко да нема дупка... буквално.
    Ако 5 месеци се обидувате и цели 5 месеци ти си стегната, не е чудно него да му паѓа и да губи желба. Разочарување е и за него.. а мажите, многу тешко поднесуваат разочарувања во сексот... се чувствува како да е тој 'неспособен'. Од стрес му паѓа, па и тоа додатно го фрустрира, и нареден пат кога ќе дојде ред, едно што знае е дека не може да продре, друго што знае е дека ако не продре ќе му падне, и уште пред да почните, не може да му се дигне.

Мораш да се опуштиш ти. Ти имаш страв од првиот пат. Не боли толку многу колку што си мислите.. А и болката е директно поврзана со опуштеноста, бидејќи не боли од кинењето на хи-менот, туку од тоа што се стегаат мускулите. Ако си релаксирана, ем ќе си се отвориш, ем нема ич да те боли.

Тесно им е секси, ама тесно да не може воопшто да влезе.. и тоа 5 месеци со ред.. ич не е секси :)

Ако може без вакви муабети, истресени од ракав..

10. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Ако хименот не е скинат нека проба со прсти прво, помалку ќе те боли тебе при пенетрација а и полесно ќе е да навлезе ако малку го скине хименот претходно.
    Штом го скине малку хименот, тогаш и мускулот сам се шири и опушта, пр. при орален секс и многу полесна ќе е пенетрацијата.

11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Релаксирањето на мускулите, не зависи од хи-менот. Хи-менот е само тенка кожичка.

Верувам, сите сте чуле, партнерите да се 'заглават' при однос. Од иста причина е и тоа. Мускулите во вагината ќе се згрчат, ќе се стегнат.. и ни напред-ни назад :)

12. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Јас мислев опуштање на мускулот од орален секс кога е напалена.
    Телото ќе се опушти па и самата пенетрација полесна ќе е.
    Хименот е само бариера.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Milobebence

Milobebence Форумски идол

Се зачлени на:
    21 јули 2016
    Пораки:
    5.247
    Допаѓања:
    103.222
    Не го планирајте сексот не му збори ништо само мазете се гушкај те се и така опуштете се и непланирано онака спонтано имајте секс.
    Избегнувај по мене разговор тоа може да му прави повеќе стрес и да не може, како што кажав, напалете се со многу нежност и гушкање и кога ќе се напалите и опуштите доволно тогаш имајте секс.
    Ти посакувам успех ќе се реши се без грижа.

На buba4e89 и WildMk им се допаѓа ова.
  14. Агнес :D

Агнес :D Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    117
    Допаѓања:
    146
    пробај да не го форсираш, се ќе си дојде само од себе..како што ти пишаа и другите земете опијте се но, не премногу (2-3 чаши максимум доволни се за да ве опуштат), пробајте со многу лубрикант...можеш претходно да го распрашаш што му е фетиш или пак нешто што би сакал да проба..ќе успеете со среќа

15. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929

На Nigredo Odor и WildMk им се допаѓа ова.
  16. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    797
    Одма на почеток да си кажам дека прашувам за блиска личност, не е за мене оти јас сум одамна "раширена ко тегла од ајвар" :D
    Значи девојчево е невино уште, и како што ми кажа со партнерот имале само петинг, сигурна е дека немало ништо друго, сакам да кажам не се обидел ништо повеќе. Кога забршиле отишла до тоалет у имала слуз со крв помешано.
    Ме праша за мислење ама не знаев што да и одговорам,мене има ми се случено така при погруб секс, ама она тврди дека до секс не дошло.
    Чекаме ваши мислења.:)

17. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Да не е во овулација?

18. st2007

st2007 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2014
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    797
    Ја прашав и тоа, вели не.
    Сега видов дека сум ја утнала темата нека ги преместат мислењава ако треба. (facepalm)

19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Да не и' го 'потпикнал', па да и' го скинал јунферот?

На st2007 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sportgirl17

Sportgirl17 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Девојки потребна ми е помош.. Ми се допаѓа еден добри 4 години, замина во Германија, имаме контакт. Лани беше женет и за кратко време се разведе, не ја знам причината, немам зборувано на таа тема со него или другари негови. Проблемот е што еден психопат се заљуби во мене и негирав да му дадам, ама безуспешно И сега сакам да го прашам дечкото што е во Германија да му предложам да бидеме заедно ама незнам како ќе реагира, не сакам да го изгубам, 4 години одличен пријателски муабет имаме.