Обелуваат и кожата старее и провиснува... Знаеш... маж со овиснати 80 годишни побелени... кхм.. Предложи му де....
Devojki malku sum napnata i neznaev kade da go postavam prasanjevo.Na 7-mi den od kasnenje na ciklus pravev test shur chek. Ama posle procitav deka treba da uriniram na lentata a jas go staviv vo casa i mi pokaza negativen. Se nadevam deka e tocen. Vase mislenje da go povtoram ili nema vrska dali uriniram na nego ili go staviv vo casa? Ve molam za brz odgovor A da napomenam deka cela nedela imam bolki kako za dobivanje
@badem4e Sterilna bila casata i mislam deka ako si bremena sigurno ke pokazel. Ako tolku ti e strav, povtori go testot.
Нема врска тогаш, ма да за следен пат попрактично е да мочаш на него Ама може да било рано да покаже тогаш тестот, направи уште еден за секој случај, ако има уште повеќе време поминато. Секако, може да ти касни и од стрес и слично.
Што би можело да биде ако немам ниту бело прање ниту некакво чешање или болки туку само чудна непријатна миризба веднаш после првиот сексуален однос. Првиот ден после односот имав само малку вагинален исцедок што беше од жолта накај зеленкаста боја, а миризбата беше многу силна и потсетуваше на машки исцедок. Ме интересира што друго би можело да биде освен кандида бидејќи ги немам симптомите што се карактеристични за кандида, а на гинеколог ми е срам да отидам. Инаку ги земав на своја рака полигинакс по препорака на аптекарката затоа што лечат и кандида и инфекции, веќе втор ден ги користам засега немам некој негативен симптом, дали има некој слично искуство?
Здраво девојки, се зачленив на овој форум бидејки незнам каде би барала совет на др место. Идам со дечко ми скоро 3 мес и може да се каже дека имаме релативно добра врска. Излегуваме во јавност, нонстоп ме вика коа е со негови другари, значи не сме тајни. Али сеуште некако не го осеќам за мн мн близок што е и сосем нормално суште сме пресни, малце е лабав и тоа е она што страшно ме жифцира понекад. Сфатив дека тоа му е карактер крај краева, не е типичен лигајчар и романтичар и сум кон процес да го прифатам тоа. Забораив да напоменам дека бевме скарани околу 2 нед, одлучивме да оладиме и тој беше оној што ме побара назад. Да се вратам на советот, што мислите, дали е рано да се впуштиме во нешто блиску до сексуални односи ( сеуште е рано за она главното )? И двата иаме по 19ипол години. Осеќам ужасна привлечност и премногу ме пали, вчера бевме кај него дома и имавме прилично страсна вечер. Немавме однос нормално зашо ја осеќам дека е сеуште рано, али, се триевме двата ( драпавме, не знам каков израз да најдам ) и еве не знам цело време си велам дали беше рано. Што мислите вие?
Здраво Имам проблем. Кога имаме секс малите вагинални усни ми поцрвенуваат и ми излегуваат некакви ко брунчиња. И прекинуваме со односот зашто почнува да ме пече. А Резултатите од Пап се супер. Но со ова што да правиме??
Хммм Пред 3 год. Ме беше вака. Имав доста голема пауза.. а и сега почнавме со дурекс. Порано беа спортекс.. хм хм Дали само таму и така ќе ми се појавува ако сум алергична?