Штом не свршил во тебе тогаш не си бремена,а темно кафеавиот секрет е знак дека ќе добиеш набргу,всушност ти сигурно веќе имаш и добиено бидејќи и црвен секрет ти истекол,така што набргу ќе имаш менструација со целосниот изразен интензитет како во првите ден,два на менструацијата што тече.Не се грижи,не си бремена,според симптомите си пред добивање,ако немаш и добиено веќе.
Со дечко ми кога имаме секс од пред 3-4 месеци почна секој однос да е болен за мене секогаш кога имаме секс имам големи болки во долниот дел од стомакот дали некој знае од што би можело така и дали некој го имал истиот проблем?
Па оди на гинеколог дали имаш некоја инфекција и слично и тој исто така па недај боже полошо да ви се случи.
Ми треба помош! Со девојка ми одиме подолго време околу година и пол, невина е и сакаме да имаме секс, но кога и да пробаме имаме проблем. Веќе неколку месеци пробуваме но кога и да влезам како да удирам во зид, таа осеќа малку болка, но премногу се стега, пробуваме по неколку пати но секогаш исто. Некогаш влегувам до пола и се слуша нешто како ќеса, но повеќе од тоа неможе. Дајте некој совет, веќе долго време го имаме проблемов и стануваме нервозни и двата. Поздрав
Па како што е невина се уште не и е скината хименот ама ти поработи малце, тоа е нормално да неможиш толку лесно да влези ама досеа ќе влезеше ако си направил ти неколку пати а ако она се стега и не се опушта наместо да се опушта и да ужива макар да имат болка, но ако продолжи така однеси ја на гинеколог. Мое мислење.
Треба опуштена да е. Не е до хименот, туку до тоа што се стега. Попали ја, ама не и' вели да имате секс. Сама нека посака. Уште подобро, уште сега речи и' дека не мора да се брзате и дека може да почекате и месеци ако треба. Кога нема да чувствува притисок, полесно ќе се опушти.
Епа не може да се опушти девојчето... Сеуште чувствува или притисок 'да го направи тоа' , или страв од болка, осуда, крварење, бременост, инфекција... што и да е.. А не е ни свесна. Седни и зборнете убаво што ја мачи. Користите кондоми?
Понекогаш користиме. Веќе подолго време имаме анален секс и супер е, ама за од напред многу и е страв.
Имате анален, а страв и е од вагинален?? Некој ептен и турил во главата дека ако е 'скината', ќе биде помалку вредна. Објасни и' дека се замара со глупости. Не е 'невина', ако има секс. Дали анално, дали орално, дали вагинално... не прави разлика.
Дали на некоја од вас и' се има јавено болка слична (ако не и иста) како при менструација неколку часа после секс? Од што може да е предизвикано ова?
Pri seksualen odnos se cuvstvuva nesto ubavo, najubavo. Se cuvstvuva potpolna opustenost na teloto i site setila. Seksualniot odnos deluva potpolno smiruvacki. Seksot ti dava energija i elan za sekakva druga aktivnost, te cini sreken i raspolozen, notmalno ako e dobar seks.Dokolku ne si zadovolen vo seksot se drugoto e obratno. Ke bides nervozen, ke se prasuvas sto mi e, ili sto mu e i slicni drugi raboti.
zdravo decko jas ke ti kazam moe licno iskustvo jas so deckomi prviot pat kako kako dvajca nevini ne znaevme deka treba da bide vlazno za da se skine ubavo i da ne boli ama mora mnogu dobro da ja navlaznis za da ne jja boli probajte prven oralen ti nejze pa ona tebe znaci gledaj da bide so povlazno tolku pomalce ke ja boli i ke se opusti ama ne ni e jasno kako imate analen a i e strav za vaginalen iskreno jas so deckomi imam odnosi godina ipol prv mi e a koga sme probuvale analen ne sum mozela da izdrzam od bolka
Abe pobratime site se trudat da ti pomognat nekako, a nikoj ne te prasa da ne ti e nad prosekot golem sto ne moze da vleze.