imam 20 godini mnogu sum sigurna bidejki ne svrsil kaj mene no i jas mislam da napravam test ama neznam sto da mislam zatoa baram ot vas sovet
Многу си млада и нормално е да не ти е стабилизиран циклусот. Јас сум 23 и ми се случува тоа, да касни. Мој совет ти е одма зимај тест направи го за чисто да ти е мирна главата и да не мислиш. За следниот пат пазење повеќе. Ајде направи па ќе видиш дека нема ништо. Чекам одговор.
mozhebi prashanjeto e za ovde a mozhebi i ne.. imam eden problem prv odnos imav na odmor letovo i togash mi beshe ubo onaka ama sepak od prv pat ne ochekuvav nekoj jak seks pa i taka beshe ama nemav ni bolka ni nishto pa si ochekuvav sekoj nareden pat da e se polesno i poubo ama ispadna poteshko i pobolno eve pominaja 6 meseci i nikako nemozham da se opushtam kje pochnime i se zdrvuvam cela me boli i baram da go izvadi odma i mie mnogu teshko oti se gubi strasta megju nas i neznam sho da napram...
Треба да поработиш на себе, да не се стегаш, да се опуштиш и релаксираш. Имајте предигра прво па потоа продолжете. Се е психа.
probvame so predigra i taka super nie i napaleni i se ama taman kje pochnime togash se zdrvuvam neznam navistina, znam deka e psiha
Ако те боли при однос може да имаш инфекција.Оди на доктор. Немој да се оптеретуваш со ништо опушти се.Води љубов.Користете заштита ако се плашиш од бременост.
Со дечко ми имаме односи со кондом, но понекогаш ме има допирано без. Денеска на пенисот има како сува кожичка, некој совет од што може да е и што да прави
Здраво знсм дека можеби петти пат пишувам но денед е втор ден откако ми касни менструацијата вчера бев многу под стрес и направив тест беше негативен. До вчера ме болеа градите, денес ич но почнаа тие cramps доле но нема крв воопшто пак почнувам да паничам
zdravo jas pisuvam po tret pat vcera imav bolki mnogu vo kicmata vo stomakot isto koga treba da dobiam no uste ne dobiv eve do denes e veke 8 dena mestruacijata uste nemi doaga a imam bolki glavata kicmata omalaksena stomakot ne znam sto mose da bide
Со мм имавме незаштитен секс и откако сврши почна да ме боле по малку вагината ама кратко траеше Исто и не бев убаво влажна дали е од тоа или?