zdravo na site jas vcera napraviv test rezultat negativ mnogu srekna budejki ot toa se plasev bidejki nesum spremna za bebe sea edno prasajne dali testot mose da go frlam ili ne e ubavo da se frli bidejki nemie pozitiven i sea sum malku vo sres ako nesum bremena nesnam zosto uste nemam mestruacija ve molam nekoj da mi odgovara ?
Па фрли го тестот, кај ќе го чуваш? Олабави се малку, под стрес си, затоа може не добиваш. Ако уште некој ден не добиеш иди на гинеколог.
zdravo na site jas vcera napraviv test rezultat negativ mnogu srekna budejki ot toa se plasev bidejki nesum spremna za bebe sea edno prasajne dali testot mose da go frlam ili ne e ubavo da se frli bidejki nemie pozitiven i sea sum malku vo sres ako nesum bremena nesnam zosto ustenemam mestruacija ve molam nekoj da mi odgovara ?
dangel povekoto zeni ako e testot pozitiven si go cuvat bidejki e toa prv rados vo negoviot zivot jas dami beese testot pozitiven ke si go cuvav ot srekja ❤️
Посети гинеколог тој ќе ти објасни најубаво, сигурно си имаш матичен , ако не ,во приватниве болници закажи ќе те примат ,нареден пат внимавај повеќе ,користете заштита
Почекај, не е страшно некогаш касни од стрес или од други причини. Не се плаши толку. Хормоните се страшна работа. Не се секирај. Чим не си трудна ќе ти дојде кога тогаш. Чекај си
Девојки јас сум со дечко ми заедно 5 месеци и незнам како да објаснам но,понекогаш е прегресивен.На почетокот ми се појавуваа бодринки на градите мислев јас сум насмасна од некој предмет дека е но, се почесто ми се појавуваа. Разговарав со другарка ми рече градите не ти се навикнати некој глупав одговор и ми рече нејзе не и се случувало такво нешто. Јас му кажав не ме разбра многу сериозно ми рече не е можно. Сега ги нема ама еве почнаа грбаници и по задникот да ми се јавуваат, премногу црвени и во болка сум. Го сакам и знам дека не е намерно но, сепак некои моменти паметот ми вели оваа е премногу од негова страна.. Помош ?? (сеуште немаме односи)
А што ти прави тој? Голи сте само, а немате односи? Како те гребе по задникот? Објасни поубаво. И провери си крвна слика. Не е нормално да ти се јавуваат модринки од нормален стисок па и малку посилен.
Не, не целосно но, знае често да откопча некои делови и не го спречувам. И да правиме нешто повеќе но немаме секс
epa toa e ot nego be duso kasuvas deka nekoj raboti ti pravi ot nego e toa modrivki ne se sekiraj ne mose da bide ot samiot sebe sam ti go pravi toa
Знам дека е од него но, поентата ми е дека понекогаш ме плаши дали е нормално? Дали се случува и на вас?
pa mene dosea nemi se sluci vakvo nesto jas ti preporacuvam ne dozvoli na decko ti pre mnogu toa ne e ubavo da imas toa po telo
Јас 17 за неколку месеци 18 а тој 19 предходно имаше врска со девојка раскинал и ја познавам лично.. Незнам дали со нејзе го имал истото. Но имал секс со нејзе сигурна сум во тоа.
Здраво девојки многу сум исплашена ми касни 5 дена.Бев сексуално активна со дечко ми. Пробувам да не мислам на тоа дека ми касни и секој ден се надевам дека ќе ми дојде.Но градите ме болат многу а никогаш до сега не сум имала болки во градите ни пред добивање и ова ме многу загрижува од време на време ме болат јајниците и два дена имав силни болки во грбот пробувам да не мислам дека имам болки некаде. Можеби од нешто друго ми доцни немора да значи дека е бременост знам ,но ме плашат симптомите што ги имам...Дали е време за тест да си направам и да видам една цртка и да ми падне камен од срце или да почекам уште неколку дена.help
bash vchera imav dobar sex posle sovetite za dolga predigra i se toa malce bev i pijana ama dobro uzhivav pa sega kje vidime dali nareden pat kje bidam poopushtena.. pozz