Имам впечаток дека се срамиш да кажеш што точно правите, но моја претпоставка е следнава: сигурно се допирате, се бакнувате, па во занес ако дечкото посилно те притисне на градите( мислам со уста како шљивка кога прави) тогаш од тоа ти е. Имаш нежна кожа па веднаш се знае "белег". Барем кај мене е така. Малку посилно да притисне и веднаш ми се познава.
Да секогаш се случува кога е во занес и на градите од тоа ми е, фала ти значи има некој како мене со нежна кожа нормално е..
Сепак нека биде понежен. Не си должна да имаш лузни и црвенила, штом толку ти е чувствителна кожата мора да внимава.
zdravo devojki vcera bev kaj mojot maticen nemam nikakvo problem mi kasa deka mi kasnuva mestoracijata ot sres ot vremeto i deka nemam nikavo problem mi kasa deka ke mi doaga da nese sekiram no veke e 13 den uste nemi doaga neznam sto mosno dali na nekogo se slucuvase vakvo nesto ?
matichen doktor ako ne e ginekolog nemozhi da ti pomozhi pa posetisi ginekolog, ako si imala odnosi napraj si test i gotovo
sum imala odnos no zastiten ne problem toa i plus ne sum skinata nemose da sum bremena plus napraviv test negativen e neznam sto mose da bide
napraviv test negativen nemose da sum bremena bidejki ne imav odnos seriozen i plus nesum skinata dali bi mosel da sum bremena a nesum imala seriozen odnos na tua sto mislite se plasev aj napraviv test izleze negativen oditov ma maticniot napraviv preglet nemam nikakvo problem se e dobro samo mi kasa da cekam kemidoaga mosebi malku sum po stres zatoa
a kakov problem bi imala togash? valjda e od stres nema mesto za panika tuka koga si nemala vaginalen odnos pa nemozhi da imash nekoj takov problem.. pozz
toa mie odgovort ne sum imala vaginaleen plus otidov na maticniot i toj isto mi kasa deka nema panika o stres etoa deka ovie dena treba da dibijam
Не се секирај девојче, и докторката ти рекла дека е се во ред. Мене ми има каснето неколку пати по 15 дена. Кај некој изостанува. Провери си хормонски статус да видиш дали ти се во ред. Поздравче.