Девојки ве молам помогнете.Пред некој ден имав секс со дечко ми а пред сексот ми ги лижеше градите.Сега ненормално ме болат не можам ништо да правам .Дајте некој совет
Девојки,ви се има ли случено да ви се појави црвенило на задникот,мислам на делот помеѓу? Мене пред 1 недела ми излезе и никако не проаѓа, навистина не знам што е работава. Како на бебе кога ќе му се зацрвени газето,нешто слично
И сега ќе си трпиш, ако ептен е голема болката ќе одиш на лекар бидејќи можеби има друга причина за болката...а другиот пат нема да му дозволиш така да прави.
Ништо душо, само мирување и не ги тормози веќе така градите оти може и грутки и на вратот да добиеш, а тоа боли се. Ќе ти помине за десетина дена.
Ми се гади и повраќа денес и вчера вечер.Имав односи без кондом пред 1 2 недели,ама не е свршувал внатре.Малку се опив вчеравечер, ама не е страшно оти знам до кај ми е мерата, и знам дека шанси нема да ми се повраќа од вчера па и денес.Некни ме облеа ладна пот и вртогалвица.Ми доцни 1 ден.Може сега да се направи тест? Имам болки во желудникот и почесто мокрење, а и настинка имам. Овие се истите симптоми како ПМС.А градите не ме болат и малку ми е чудно зошто не ме болат а вчера требаше да ми дојди пред тоа ме болеше многу стомакот и јајникот.
Направи си тест тие денови. Не верувам да си бремена, бидејќи нема свршено во тебе. Можеби ти доцни од настинката и од самата психа.
Грутки? Не треба да имаш грутки..ако ги имаш и откако ќе престанат болките и црвенилата оди на лекар.
glej nema vrska toa so on ti gi lizel gradite ako ti e period pred ciklus moze da te bolat zaradi toa mene 1nedela pred ciklusot me bolat mnogu
Девојки ми се појави бартонлиева жлезда.. пијам антибиотици мачкам со маст.. непријатно е и боли на моменти.. два пати пукна, но сеуште го имам.. чаре? Се плашам и не сакам да ми прават инцизија во краен случај..