Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Miss.N

Miss.N Популарен член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    1.359
    Пијав вибрамицин, серапептазе за воспалението и отокот, мачкам со белогент и на крај испив азитромицин..

Се намали пукна два пати, но сеуште е присутно не е повлечено.. али ке пробам и со гентамицин.. прв пат ми се појави и некако страв ме фати.. :) али пак ко да има за да пукни..

2. sweet-17

sweet-17 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    187
    Vo posledno vreme imam belo pranje vo kashesti oblik i skroz bela boja. Dali moze da bide posledica na nervoza, stresovi i taga ili drugo e vo prasanje

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Luminary

Luminary Форумски идол

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    2.657
    Допаѓања:
    45.252
    Можеби се работи за некоја инфекција.
    Сепак посети гинеколог.

На WildMk и sweet-17 им се допаѓа ова.
  4. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.502
    Ако имаш напнат период може да биде од тоа, ама посети гинеколог бидејќи и од стрес се менува флората во половиот орган па се ствара простор за инфекции или зголемен вагинален исцедок. :)

На sweet-17 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Sarichkaaa

Sarichkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2018
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    74
    Обидот да имам односи за прв пат не успеа, никако не сакаше да ми пробие. Секако пробувавме, дали бев уплашена или не знам што фактор имаше, али никако не сакаше да влези.
    И тој и јас неискусни, го стави кондомот првиот пат и му падна, вториот пат не му беше скроз паднат, успеа да го стави кондомот али ја немаше онаа цврстина да пробие. Секад коа ќе пробаше да ми го стави, се лизгаше/виткаше и ништо. Воопшто не влезе, немав крв ич. Ај тоа, не е морално кај секоја да има крв, али не ни осетив нешто, така да обидот беше неуспешен.
    На крај си сврши додека сеуште пробувавме во кондомот, ја после тоа се тргнав пошо стварно немаше повеќе смисла и толку беше. Па коа дознав дека свршил во кондом го скапав проверување дали е дупнат некаде, се преплашив, таа параноја ме убива. Се си беше во ред, али сеа во мисла сум зошто не бидна односот од прва? Што би ми препорачале за вториот пат да биди успешен?

Последна измена: 28 јануари 2019
  6. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Мора да има целосна ерекција за да може да пробие.
    Подолга предигра и биди опуштена.

7. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Епа како со “нестанат”?
    Ај што мора да си опуштена ама и тој мора да е потполно цврст за да успее. Предигра, влажност, се си треба...

На Dreamgirl90 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Sarichkaaa

Sarichkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2018
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    74

Му паѓаше веднаш откако ќе го ставеше кондомот. Првиот пат така го фрливме кондомот за џабе, му стана како смока. Вториот пат му беше доволно цврст, го стави кондомот и после тоа како да " омлитави ".
    Ми рече демек да пробаме без заштита, али одговорот беше отсечно не. Не знам ако продолжи овој проблем со кондомите дали и воопшто ќе имаме однос.

9. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Ви треба само малку пракса и ке научите како треба да го ставате кондомот. Нареден пат, отворете го кондомот пред да почне акцијата, а кога ке биде 'спремен' само извадете го од опаковката и наместете го.

Одговорот секогаш нека ти биде отсечно не, барем додека ти така сакаш и сметаш дека треба да имате секс со кондом. Ако некогаш ти врши притисок, слободно спротивстави му се и раскини му, нема доволно добро оправдување за да имате секс без заштита. :)

На Bozica1980, NarCis@ и Nausicaa им се допаѓа ова.
  10. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.190
    Можда и тој нема доволно искуство. Треба трпение, знаеш еве и другиве ти пишат ама треба и тактика. Никој да не ве лаже дека од кондом му паѓа. Му паѓа од помислата дека треба да е*е со гума и затоа бараат без.

На Dreamgirl90 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.791
    Допаѓања:
    19.639
    Па рекоја дека се неискусни како што разбрав и веројатно му е прв пат, се е до психата, односно треба да се опушти и ќе тргни моторот. :D

12. Sarichkaaa

Sarichkaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2018
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    74
    Па нормално дека само со кондом, никако без. Јас и без тоа шизнав кога видов дека свршил внатре додека пробувавме, па 10мин провервав темелно дали е фаличен и покрај тоа што не пенетрира во мене, тек па без кондом. Никако тоа.
    Ќе видиме наредни пати како ќе биде, се надевам ќе бидни.

13. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.502
    Не е ништо страшно и трагично. Нареден пат повеќе опуштетесе, имајте подолга предигра и не паничете иако сте и двата неискусни. Олабавете ја малку психата и повеќе уживајте. Направете си и убав амбиент со миризливи свеќи. Користете лубрикант. Кондомот нека ви биде блиску.:)

14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Кога ќе бидете спремни и двата, тогаш ќе се случи. Сексот не се форсира, спонтан е...
    Во меѓувреме, треба да си расчистиш во главата, дека нема место за страв. Ни од бременост, ни од болка, ни од ништо...
    Не се секирај, не сте единствени со ваква 'приказна'. :)

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. S666andra

S666andra Нов член

Се зачлени на:
    29 јануари 2019
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Koristam lubricant durex play feel water based no cuvstvuvam pecenje i gorenje,mozete li da mi kazete kade moze da najdam nesto na organska 100% prirodna baza bez ethanol,paraben,spermicidi....zasto na ovie durex prozivodi ne gi pisuva sostojkite,a mi pravi iritacija! Ima mnogu lubrikanti za senzitivni na prirodna baza,na strani koi ne mozat da se naracaat vo makedonija.... ke vi bidam blagodarna ako znaete nekoj water based lubricant na prirodna baza ,..dali moze da se najde vo nasive apteki ???ili ...

16. coldbaby

coldbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    4 март 2017
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    51
    Дали доколку машкото издржи подолго за време на секс тоа значи дека е помалку напален и не му се допаѓа?

На Jessnow му/ѝ се допаѓа ова.
  17. PogbaPol

PogbaPol Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    2.511
    Допаѓања:
    10.358
    Naprotiv

18. Liu

Liu Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2016
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    2.502
    Не, тоа значи дека природно може повеќе да издржи и да ја задоволи партнерката, предходно си ја завршил работата сам па ова му иди некако како втора партија или е под стрес, уморен со рассеани мисли. Ако не му се допаѓа или ако не е напален нема ниту да почне. Маж на сила нема да ти води љубов. И не само маж , туку и жена. Тука треба да се ужива.

На diskreten32 и Dreamgirl90 им се допаѓа ова.
  19. Milan93

Milan93 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2018
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    1.102
    Не, туку дека знае да се контролира кога да сврши, цврстината на половиот орган ќе ти покаже колку е напален :).

На LadyLollypop, Liu и Animali им се допаѓа ова.
  20. _love_

_love_ Нов член

Се зачлени на:
    1 февруари 2019
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Дали може некој да ми каже за последици од кондом со поминат рок (освен што може лесно да пукне)? Фала ви.