Ne e do tebe do nego e . Ocigledno mu se gadi zatoa nejke da ti pruzi oralen. Postapi po ista mera i videte do kaj ke izleze . Kazi mu deka nema da mu goltas ili da mu pruzis i ti se dodeka ne ti pruzi on prv.
Што е толку гадно? Јас па као демек со цел кеиф му пружам орален, кај машките перфектно е се секако Се додека не почне да се труди и двата да испаднеме задоволни на крај, повеќе нема да се согласам на ништо.
Сексот треба да ви биди обострано задоволство, и личностите да се свесни за потребите на другиот, значи тој треба да се труди да те задоволи и тебе, а не само неговите потреби. Ако некој навистина сака да биди со тебе, чувствува страст, љубов, хемија, желбата да те задоволи на било каков начин ќе го натера сам на некои работи кои доаѓаат природно во текот на односот. Малку е себично демек ај ќе лижнам два пати колку да не е без ич... абе треба да му е ќеф.
Еве ти директен одговор: сака да те е*е, не може и поонатаму не сака да те задоволува. Своето задоволство го става пред твоето. И тој секогаш ќе е таков. И во вагиналниот секс ќе гледа тој да си заврши работа, а ти мање битно. И мнозинството од тинејџерите се такви.
Девојки,ми заврши менструацијата пред некој ден,но уште имам крварење(минимално,но сепак има)...Во меѓувреме бев на јаки лекови,капсули,инекции против болка,можно ли е да е од тоа ?
Не, ништо не ти е. Тоа е нормално. Па најнормално дека ти не можеш да имаш односи со него. Тој не знае да го чита твоето тело и не му е ни гајле дали ти си уствари спремна да имаш секс, туку само си тера по свое. Инаку твдрам дека ти нема да можеш да имаш односи со него ако продолжете по овој пат каде што тој воопште не се труди да те опушти, загрее, итн. Исто, не сметам дека твој ќе се промени некогаш, бидејќи ти очигледно комуницираш со него на таа тема. Јас би ти препорачпала наместо да му поставуваш пасивноагресивни клаузи да си најдеш некој друг со кој ќе можеш да се опуштиш и да уживаш. И, да, сигурна сум дека он не мириса на рози...
Здраво девојки.Имам проблем кој никогаш не ми се случил до сега.Со дечкото со кој што бев во врска 2 месеци имав односи без заштита првиот пат,но после два дена ми кажа дека му се појавиле ситни брунки и чешање.Сакам да слушнам ваши совети,бидејќи дечкото ми раскина само поради тој проблем..да напоменам дека сум била и пред него сексуално активна,но сум немала никаков проблем.. Но тој ми префрла цело време за тоа,до мене било сум била со друг и што уште не.
Тестирајте се и двајцата. Може да биде некоја СПБ или ништо да не е. Плус за твоја мирна глава подобро би било да се осигураш дека ти си здрава на време, отколку подоцна.
Ќе може ли да ми образложиш повеќе околу СПБ,јас сум немала до сега таков проблем,тој имал повеќе сексуални партнерки,но ми префрла дека јас сум била таа што е заразна и поради тоа раскина.
Нема што да се образложи. Оди на гинеколог и се ќе ти биде јасно т.е работа на гинекологот е да ти објасни за се посебно.. Ќе се тестираш дали имаш некоја Сексуално Пренослива Болест и ако имаш ќе ја лечиш..
А ти зашто не му речеш дека тој може те заразил тебе со нешто, и како тоа ти раскинал ради тоа? Овој чекал прилика за да те откачи бидејќи после е*ење нема каење. Оди на лекар, направи брисеви и пап тест.
Како што видов ме сака,но можеби и ти си во право.Кога ќе му кажев дека можеби е до него тој ми кажуваше(како може да е до мене ако е до мене ќе ми се случило тоа а не кога почнав до тебе)ми раскина и отиде со друга за една вечер.
Никој на оспорува дека имал, може и стварно ти да си му пренела, може те изневерил и од друга закачил нешто. Сакаат да ти кажат дека ако те сакал немало да ти прекине поради нешто вакво. Нека си става кондом друг пат, и ти инсистирај наредните да користат.