Не не си била невина со сигурност. Не мора да имаш секс или да бидеш 'скината' за да испушташ гасови тоа е зависно од позата во која се наоѓаш. Ти препорачувам да одиш на лекар, не бидејќи имаш реален проблем, туку за сопствен мир и затоа што е добо за тебе. Второ, научи да се задоволуваш и да ја истражуваш сопственото тело и сексуалност.
Здраво, сакам мал совет вчера(вечер) имав однос со дечко ми со кондом. Прво во вагина, а потоа пред да сврши му реков да го извади бидејќи ми е страв да не пукне да настане несакана бременост, но тој го извади и имавме анално и сврши во мене (анално). Некако ме плаши и напнува ситуација, се чувствувам како несигурна, а знам дека анално сврши во мене и се мислам дали да пијам норлево апче. Инаку менструацијата ми заврши сега на 12ти. Дали напразно си создавам нервоза?
Се плашиш да не пукнал кондомот додека ти свршувал анално? Ах бе деца, што се ебете кога ви е страв, џабе фрлате пари на кондоми. Легни си, преспиј, доволно се обрука за вечерва. Ми текна една идеја за ваквите "неупатени" ама ми треба време.
Не си бремена, нареден пат квалитетен кондом и нема потреба да се вади кондомот пред кулминација...поради тоа се става да се заштитите од инфекции, несакана бременост. Немој да пиеш апче, не дај боже некогаш ќе имаш потреба можеби навистина, тоа не е апче што можеш да го земаш колку сакаш и кога сакаш.
Реков за тоа треба време. Дотогаш помогни си сама, едуцирај се повеќе околу сексот. На што личи тоа ај да имаме секс, па на сред секс ај вади го од вагина, дај орално, па дај анално, леле да не пукнал кондомот, леле да не сум трудна. Ебати сексот без да уживате.
@YOANI Нема ништо срамно во тоа да купуваш кондоми и повеќе да се едуцираш на оваа тема. Сепак веќе кога си сексуално активна, не може за едното да не ти е срам, а за другото да
@YOANI Пред едно 4 месеци си поставила слично прашање. Мој најдобронамерен совет ти е сериозно да се посветиш на едуцирањето, за да следен пат не пишуваш во Труднички муабети
И јас мислев дека од анален секс не се раѓаат деца, ама кога ќе видам што се не ја гази земјава... Не би ме чудело.
Feminkii, ajdeee dajte nekoi predlozi kako da go zbudalete maskoto povekee, da go naterate da ne prestanuva da misli na vass. i vo seks sto i mu pruzaleee, sto najveke obozavaat. I imam eden prasanje drugo. Koga maskoto isfrla mala kolicina sperma sto znaci toa, deka imal pocesto odnosi vo posledniot period.? Ili pak koga isfrla golema kolicina. sto znaci i to?
Decki I jas imam eden problem... Posleden pat imav ciklus na 23 Noemvri.. od togas napraviv dva testa negativni se... Sto mislite deka e? Sto da napravam osven da odam na lekar?