Ја зезам, оти посмешно не прочитав. Што значи ако имал малку сперма, а што ако имал повеќе. Мислам... Многу е едноставно или се задоволни и двајцата во кревет или само еден е. Таа не се грижи за своето туку за неговото. Океј е да сака да го излуди може да направи нешто, ама да прашаш зашто има сперма малку а зошто многу ми е смешно.
За да се напали еден маж или жена не мора да се измислува топла вода или те привлекува или не нема тука филозофии, енергијата сексуална се чувствува обострано ако ја има . Што највеќе сака, ќе го прашаш него оти секој маж е различен и има различни желби. Количината на сперма исто варира кај секој, може да влијаат различни фактори. Маж можеш да натераш да не престанува да мисли на тебе и со убав кажан муабет и збор а не само со секс.
Се прашувам дали оние кои ги поставуваат следниве прашања: Не ми сврши во мене но се плашам дали сум трудна? Ми сврши анално дали сум трудна во паника сум помагајте? И така натаму вие сериозно стапувате во сексуален однос толку не едуцирани или имате време на претек па се зезате на темиве?
Мислам дека треба да се воведе задолжителен предмет Сексологија во училишта, па можеби нема да има такви прашања понатака хаха но секако треба и родителите да ги подучат некои работи. Јас со моите не сум разговарала на таа тема бидејќи како родители не ми пружиле до знаење дека можам да разговарам со нив... се едуцирав со читање книги и по нетов. Мислам дека повеќе книги имам прочитано на тема секс одколку во школо што требаше да ги читам
@Mariii :) не си била скината. Имајќи предвид дека само во доги позиција си имала секс, најверојатно тој не ни одел до крај, ама последниов пат сосем влегол. Штом си осеќала, како што велиш, значи не влегувал целосно во тебе. Оти вагината само во почетниот дел има нерви, а во внатрешноста после хименот нема. Инаку, мој совет ти е да се ослободиш малку повеќе, да научиш за себеси и за сопствената сексуалност и да откриеш што те пали и возбудува и што може да те доведе во екстаза. Нема тука срам. И кога ќе го најдеш вистинскиот кој нема да гледа само за свое лично задоволство, ќе видиш дека вистински ќе уживаш и нема да се срамиш од сопственото тело. Гинекологот е пожелен уште од првото добивање на циклус, а особено после почетокот на сексуалните односи, бидејќи твоето здравје е на прво место. Срамот и стравот мораш да ги победиш.
Здраво на сите, имам проблем па сакав да ве прашам за мислење.. Со дечкото сме релативно кратко заедно, пред некој ден требаше да имаме секс ама за жал не се случи тоа затоа што не знам зошто него не му "стана"... Дали мислите дека треба да се загрижам?
Се случува нема потреба од загриженост на почеток сте ке се опуштите и се ќе биде во ред. Понекогаш од преголема возбуда а понекогаш од ете можеми што сакал се да биде како што треба се случила да речам блокада. И на нас ни се има случено ретко но се случило така што нема место за паника опуштено и се ќе биде во ред.
Најглупо правило кај машки за да издржи повеќе или така нешто е пред да има секс мастурбира еднаш, за да биди по издржлив и веројатно помалку спрема после сексот.
1. За да останеш бремена ти треба длабока пенетрацијата 2. Почетниот дел од женскиот полов систем се нарекува ВАГИНА, крајниот дел од ДЕБЕЛОТО ЦРЕВО Е РЕКТУМ! Двата дела припаѓаат на различни системи во нашиот организам и се комплетно одвоени ФИЗИЧКИ ... Сперма/семе во РЕКТУМ НЕ ОПЛОДУВА ЈАЈНА КЛЕТКА зашто едноставно ЈА НЕМА! 3. Не е срамота да зборуваш со мајка /татко за ова 4. Уште помалку не е срамота да одиш на гинеколог, од обична инфекција можеш да останеш неплоден/а 5. Не е срамота да си купиш кондоми, за здравје се работи 6. Не е срамота да си побараш задоволство, ако не добиеш значи не е правиот партнер до тебе 7. Не брзајте со Секс, се поголем е бројот на малолетни лица кои имаат секс. Прво едукација 8.НИКОГАШ НЕ ПРИФАЌАЈТЕ СЕКС БЕЗ КОНДОМ НА ПОЧЕТОК ОД ВРСКА 9. Имате Гоогле, Јутјуб онлајн едукации, место да гледате порничи едуцирајте се 10. Ко ќе ја отворам темава понекогаш мислам дека некој/а си играте мајтап со вакви прашања Побогу 21 век сме, сурогат мајки, ИВФ, Трансџендер операции, што не излезе ние не научивме како се прави дете.... Модерно дотерани скапи автомобили, подароци мобилни телефони вие прашувате дали од анален/орален секс ќе останам бремена. . . Башка сигурна сум дека ги имате најновите телефони на Самсунг и Ајфон од кои пишувате вакви глупости
Сосем. Ти не носиш? П.С кој се тролови, глуперди, ограничени, благо до дебело неинформирани има по вакви теми. Ама најпатетични сте вие што отворате нови профили за да го усреќите атеншн хорот во вас. Кој ј...н живот го имате, да ми је знати...ај, се надевам "плодна" дискусија ќе водиш..
Доколку е потечна не мора да значи дека имал односи можеби си го дркал сам... а кога е густа и поголема количина значи дека немал односи (нити го дркал) неколку дена.
Не значи ништо, не поставувајте глупави прашања. На машко ако му сте погодени у секс ќе сака пак, ако му е до вас ќе сака пак, ако сте за 1 нема ни да ви се јави. Единствено излудување е ако сте свои. Гледајте да сте информирани околу сексот, како да се заштитите и како да сте задоволни и вие. Сарказмот е најдобронамерен.
Веќе 2 месеци по ред ми се случува за време на плодни денови да имам кафеав исцедок, а сабајле приметив и светло - розева боја.Некој со вакво искуство?
Zdravo devojki jas sum nova na forumov mi treba vasa pomos.Jas i mojot maz redovno imame odnosi no na krajot toj sekogas mi svrsuva vo usta i jas ja goltam negovata sperma.Sega sum bremena vo 6ti mesec i uste go pravime toa ednostavno i na dvajcata ne vozbuduva dali e toa pogresno i dali moze da mu nasteti na moeto bebce.Inaku se sramam da go prasam mojot maticen ginekolog pa zatoa baram pomos od vas dali nekoj znae ?