Ехо не можеме тука да ти направиме. Оди на гинеколог, штом веќе имаш односи. Може е циклусна болка, овулација, можеби е и друг проблем. Таму ќе ти кажат.
Незнам како да го прашам ова, односно незнам како да се изразам. Денес осетив како да имам нешто кај аналниот отвор, . Се пипнав и осетив како едно топче под аналниот отвор. Досега сум го немала.. И незнам од што така ми излегло.. Треба ли да се грижам???
Да не си се депилирала сега во брзо време? Мене ми се имаат појавено како топчиња, подкожни еднаш од не чист восок кое само пукна.
Тоа е многу осетливо место и може лесно да се иритира. Малку поголем притисок ако си употребила со хартија пример може да ти се воспали. Прати како ќе ти биде, дали ќе се повлекува, дали ќе те боли, и ако се влошува состојбата оди на доктор.
Zdravo sakam da prasam nesto iako neznam vo koja tema. Pomlada sum i pomalku iskusna pa sakav da prasam dali e mozno da se najdat spermatozoidi vo predsemenata tecnost dokolku posledna ejakulacija bila den pred toa i od togas natamu da ima urinirano nekolku pati. Odnosot bese zastiten no potoa odkako go trgna kondomot ednas na sekunda go pikna vrvceto i vednas go izvadi. Svrsi nadvor po 15na minuti.
Bidejki citav deka dokolku se urinira,urinata gi unistuvala site ostanati mozni spermatozoidi. Blagodaram na odgovorot, navistina mi olesni
напишав и во друга тема. Пред 3 недели "ми дојде" ми траеше 7 дена ама не обилно и кафеаво само. Пошто бев во овулација мислев тоа е ама ми траеше 7 дена. Во неделата пак истото и сеуште имам исто малце и кафеаво и како парталчиња. Ќе одам на гинеколог ама чекам да ми заврши до тогаш, совет некој?
ќе појдеш,јас со првата бременост последниот месец пред да останам бремена имав циклус два пати во месецот на растојание од 2 недели. Сега последниов месец пред да останам бремена имав добиено "на термин" но ми траеше само 3 дена наместо како секогаш 6 дена. И тоа многу малку. Додека се стокмив да појдам за тоа веќе бев бремена
Најверојатно имаш некоја промена на хормонскиот баланс па ти се случува ова, може да е од промена на навики, стрес, полицистични јајници, итн. Убаво би било да одиш на гинеколог и тие да проверат што и како си. Мене ми се има случувано вакви работи, и најчесто после одредено време се средува само до себе.
Имавме секс ласт најт и секогаш свршувал дури и два три пати но синојќа не можеше...Се пренервирав. Не можев ни да се опуштам. А и никогаш немам дојдено јас до оргазам, убаво ми е се но ништо фазла.... Дајте ми некој совет, што имате заприметено дека ги возбудува /излудува најмногу машките? И како да се опуштам пред секс?
Aлкохол, стрес, умор, или едноставно не му бил денот. Луѓе сме, не машини. Ништо страшно, 99% нема врска со тебе. А за второто, колку си го познаваш сопственото тело? Можеш ли да свршиш сама? Ако сакаш ти да свршиш, не треба да прашуваш што него го возбудува, туку тебе. Маструбирај пред него, нека гледа, покажи му како сакаш. Кажувај му темпо, позиција, кажи му на каде да мрдне. Користете играчки, експериментирајте. Секој човек е различен, ептен варира што ќе го излуди. Ништо подобро од директно да го прашаш. Или речи му вечерва ќе правам се што сакаш/ќе ти ја исполнам било која желба, ја имаш целата контрола, и види што ќе ''посака''. И нормално, ако со нешто не ти е удобно, речи си не.
Јас едноставно бев исплашена да не ја снема страста помеѓу нас...Бидејќи скарани бевме и синојќа бев заради тоа пренапната и најверојатно и тој. Премногу имаше страст премногу хемија затоа ми е чудно она од синојќа мислев за момент дури и дека не ме сака повеќе..