Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Moj совет bonbonchee е да се соберете сите другарки, сестра ти, родителите, некои блиски роднини и ти да се соблечеш и сите да ти го бараат хименот.
    Може и да земат апарат и да сликаат.
    За да си знаеш сигурно кај ти е.

Офффффффффффф боже што му е на народов. ШТО МУ Е?
    Земала другарки и сестра и и зјапале во вагината и и го барале хименот! |(
    Помогни им господе. :fubar:

На gami му/ѝ се допаѓа ова.
  2. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.629
    До сега не си учела биологија? Гледам имаш 18 год. просто не ми се верува. Убаво ти кажа Славица.

3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Дечки освен ради бременост и ради ПМС ради што друго можат да болат градите?
    Промена на време? Друго?

4. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.434
    Допаѓања:
    91.629
    Настинка.

5. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Недај боже работи :P
    Знам дека прашањево не е за да си праам смешки, извини :$
    Може од жлезда со зголемено лачење, циста, миом, тумор :x ...

6. IvanaIvanchica

IvanaIvanchica Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2010
    Пораки:
    257
    Допаѓања:
    82

Дефинитивно може да е поради различната клима, меѓутоа зошто сепак не појдеш на гинеколог да му објасниш за сето тоа, па ќе те посоветува сигурно, а може и ќе ти препорача да превземеш нешто? Сепак, мислам дека не е ништо страшно, мене лично ми се случувало да ми задоцни или пак да ми дојде порано, поради промена на клима. За да си бидеш посигурна, појди си на лекар.
    Позз!

7. avemaria

avemaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    3
    прекумерено пушење,груб секс,да недај бог она лошото или едноставно премногу ти работат хормоните ...пробај да се масираш од време на време ВНИМАВАЈ НА БРАДАВИЦИТЕ ;)

8. avemaria

avemaria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2010
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    3
    Да можно е се ама сепак мислам хормоните ти работат турбо ..пробај масирајсе одвреме на време со јогурт и масло зачинето со малку црн пипер

9. Bang

Bang Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Пред некоја недела прочитав на интернет, незнам кој портал беше, дека во хименот има дупче и дека доктор неможе да препознае дали девојката е невина или не. Не ми се верува баш зошто од една страна не би се викало сето тоа кинење и ако не се кине нема да има крв и тн и тн.... и затоа сакав да ве прашам што мислите?? :^)

10. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Јас не знам зошто толкваа прашина се крена околу тој фамозен химен.Имате постирано слики,кој не знае нека види како изгледа и завршена работа.Навлегувате во тоа,како не дај боже светот да се врти околу мојот,вашиот или не знам чиј химен.Ако јас знам дека сум невина,невина сум и крај!Што има долу да се гледам,што има,што нема,па дали има дупче,па дали доктор ќе ме познае...Стварно се оди во невидени крајности значи! |(

На 1209, karak, teddybear и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Јас пак напротив сметам дека е добро што ги интересира. Глупаво е возрасни девојки да не знаат што е химен, што е клиторис. Само се чудам на возраста 17-18-19, вакви прашања очекувам од 12-13 годишни.
    Смешно е, имаат редовен секс, а не знаат каде им е клиторисот или хименот :?:

На slobodka, IvanaIvanchica и marama им се допаѓа ова.
  12. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    А што е толку воопшто важно?
    Дали имаш дали немаш? :?: Секој има!
    А дали ти сеуште го имаш тоа е твое.
    Нема потреба од преголемо филозофирање околу тоа.
    А и да мислам дека гиниколог може да препознае дали имаш или не. А како....е тоа незнам :)

13. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Јас на стари години го дознав ова, цело време си мислам дека хименот е повнатре, дури и на некои слики на нет што ги гледав хименот беше сместен повнатре , на некој сантим од вагиналниот отвор, и имаше некое објаснување за положбата... поентата ми е дека човек учи додека е жив :!: :D

А касно ми е да проверам каде точно се наоѓа, требаше пред 6 години да ми текне на тоа :$ :lol:

14. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    сношти имавме односи со дечко ми, по односот почувствував дека малце ме пече вагината денес забележав дека усните се малку подуени и на допир чувствувам мала болка... дали има некој претстава од што би можело тоа да биде?

15. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528

Најверојатно си закачила некоја бактерија. За почеток измиј се со интимен гел, стави интимна крема се убаво опрај се :lol: , ако е надворешна ќе помине. Може и бекутан да ставиш. А ако не поминува, оди на гиниколог, таму ќе ти кажат што е, и како треба. :)

16. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Колку време траеше односот? Може да е од погруб секс или ако траело подолго, чекај да поминат 3-4 дена, може ќе ти се смири и плакни се со чај од камилица за тоа време. :!: Ако не ти помине директива на гинеколог :)

17. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    штом се подуени може да е од грубост,ако не си била доволна влажна и слично.ако не помине за 2-3 дена оди на гинеколог

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  18. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Мислам а речиси сум сигурна дека си навлекла, од тој кретенот некоја болест, најверојатно бил и со некоја друга и ти пренел некоја од многуте зенски болести како на пр гонореа итн.
    Затоа појди на лекар ке ти дадат некоја крема ке ти помине, не е опасно толку многу за да се секираш, и се додека не утврдишза што се работи пробај да апстинираш, од секс.
    Ма да тој кретен не заслужува веке никогаш да му дадеш ако се утврди дека он ти ја пренел болеста.

19. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Бреееее бреее полека смири се.
    Го изнавреѓа типот.
    Колку за информација на секој може да му се случи ова.
    Секс погруб или подолготраен, како и да е при секој однос се пренесуваат многу бактерии, сите жени си закачуваме по некоја. Се закачуваат бактерии и на долготрајни партнери на кои тие си се единствени сексуални партнери.
    Не претерувај со заклучоците.

Почекај девојче неколку дена, ако не ти се смири оди на гинеколог.
    Не паничи, може ништо сериозно не е. Уживај ;)

20. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Ма што збориш ?