Може он анално цело време те еб*л затоа му одговарала една иста поза 3 години и уживал не се бунел..ама не можеш да знаеш оти ти е страв да фатиш..
Ама не ја притиска се помирил со тоа и кажува дека се е океј а сигурно не му е, и можда има друга со која тотално се задоволува да не испадни сега дека зборам глупости ама знам дека на дечко и сигурно не му е се океј при таков секс
Ако имаш пробано да споредиш да, ама ако не знаеш прв пат тоа и цело време тоа веќе е раши*рен и не боли..на почетокот си мислела оти те скинал дека болело и така..
@Mariii :) Девојче фани оди на гинеколог обавезно не си играј со здравјето таа крв не е туку така, пап-тест и ехо да се прави мора, потоа психолог дека имаш фобија што не е нормална, мораш да почниш да уживаш во сексот макар и во самото тело, ова стварно не е нормално имаш 24 години, и зборувај со мајка ти, или некој близок во фамилијата поготово женско да е, заедно одите сигурно и совет ќе ти дади
Знам еднаш несакајќи или незнам како ми го стави анално и ѕвездите ги видов од болка и никогаш повеќе не се случи тоа, а за односот ни на почетокот кога почнав не ме болеше ниту пак сега..
"Вагините" не се шират кога шириш нозе. Тоа што се шири се вика вулва и е надворешен дел на полови органи и на неа е и клиторисот. А има и мали усни и големи. Не е лошо малку анатомија на цртежи макар да разгледаш да видиш што е што. А химен е на влез на вагина.
Ај дозволи му барем кога го става да фати да види кај става..да не не го ставал воопшто до сега така надвор напразно да било ?па сега да погодил и да го скинал хименот не знам стварно...
Не ми попувај тука за знаење на анатомија на цртежи на полови органи..јас добро знам што е вулва а што вагина, што се тоа мали и големи усни што е клиторис и химен и тоа многу добро знам..и ако незнаеш да те поднаучам дека кај некои жени хименот е поеластичен и потешко се кине што би можело и тоа да е случајот кај мене ...наместо да критикуваш за знаење, можеше да дадеш совет или мислење за мојот случај ама очигледно незнаеш ни тоа..упс да внимавам да не утнам некоја буква оти ќе ми пишеш дека незнам ни правопис како повеќето што се вадат со тоа доколку незнаат мислење да дадат за некој проблем..
Ох девојче ти не си била невина и ниту еден химен не е толку еластичен. И тоа со хименот ти е бабина деветина искрено. Ти можеш да се тешиш дека од тоа ти било ама не е. Ти или имаш некој сериозен здраствен проблем и затоа крвариш или имаш некој друг сериозен здраствен проблем од психолошка перспектива па крвариш.
@Mariii :) Прво треба да се убедиш сама себе дека ова што го имаш е психолошки проблем, не е нормално и не е за занемарување, не можеш да функционираш така цел живот, евентуално еден ден некој ќе мора да ти бркне внатре, колку и да избегнуваш ситации да дојде до такво нешто, едноставно ќе мора. Хименот може да е еластичен ама по 3 години секс не верувам дека не си скината, веројатно имаш друг проблем и ако не одиш на гинеколог може да биде сериозен, зошто и рак на грлото на матката предизвикува крварење, не веламд ека е тоа ама сакам да ти потенцирам колку сериозно може да биде. Нема што да се срамиш од ова, имаш проблем и не си ти крива, психолошки е, мора да посетиш терапевт, психијатар, сексуален терапевт, макар и само обичен доктор и да му го кажеш проблемов. Треба да почнеш со лекување на психичката состојба и обавезно физичката моментално, си играш со здравјето. Имав колешка која се плашеше од бременост, мислам од тоа како изгледа бремена жена и стомак, буквално имаше фобија, јас бев сведок како еднаш се онесвести кога беше принудена да стои до бремена девојка, таа очајно се обидуваше да се убеди дека не е нормално ниту здраво, се работи за фобија, се убеди да посетеи психијатар, долго време одеше на терапии, пред година време ја сретнав и мажена е се спремаат за дете, ми кажа дека во голем дел го надминала проблемов и дека сеуште оди на терапија и сака да биде здрава. Мора подинто да превземеш нешто, не си мала, сериозен е проблемов и мора да го решиш.
@Mariii :) Јас не знам ти каков совет очекуваш. Подобар совет од тоа што ти кажаа да одиш на психолог и гинеколог нема да добиеш. Виртуелно на форумот да те прегледаме не можеме. Мораш ти да го направиш првиот чекор за да го пребродиш проблемот. Тргни од тоа дека за твоето здравје се работи.
Аха , важи . И часови очигледно можеш да одржуваш. Старите викаат- кај шуто па и боде. Жално и смешно е човек да те чита, истовремено. Со среќа понатаму.
Предизвик ми е, ми се има случено девојка бивша не сакаше доги ама воопшто. И ме интересираше ако за време на чинот, ја "збеснам" дали и тогаш нема да сака, и напротив ја убедив. И нормално, појако ми беше, хаха.
Да бе предизвик 3 години. Еднаш два пати ајде ама три години не е во ред. Совет кажаа погоре, психолог прво, а потоа и преглед на гинеколог.
Ама нејке да оди на гиниколог оти треба да се рашири,а она има фобија од тоа.. Срцко @Mariii :) на психијатар би отишла?
Во ред благодарам на тие погоре на добронамерните и искрени совети..инаку не сум имала секс цело време тие 3 години туку 2 години, првата година немавме оти ми беше страв а тогаш бев и невина, после првата година почнавме и имавме ама во кучешка поза од напред никако немавме, исто и орално го задоволував без проблем ама тоа да се раширам ми беше проблем и на почетокот и сега... тоа е што е, ќе гледам во најскоро време да отидам на преглед па се надевам не е некоја болест или слично...бидејќи немам никакви други симптоми, само последните два пати прокрвавив за време на сексот и после ништо немав после сексот прекина крварењето.. Би отишла, ама незнам дали е до психата, мислам има поврзано и тоа нешто оти неможе туку така да имам фобија од ширење нозе...