Ќе ми извините на оф топикоФ ама стварно верувате и затоа давате совети или и вие си пополнувате време?
Мораш да научиш да уживаш самата. Мора да си задоволна од себе си, и да сфатиш дека никој друг не ти е потребен. Кога ќе ги разграничиш и сфатиш овие работи ќе ти биде многу полесно. Не се плаши од осаменост.
Здраво девојки,сакав да ве прашам дали на некоја и се случило менструалниот циклус да и трае скоро месец,со мали прекини од неколку дена но сепак е присутен постојано?
Нормално ли е некогаш да се случи циклусот да трае 2 дена и со умерени болки? Обично ми трае 5 6 дена, ми се случило да трае 3 дена, но 2? Претходниот месец имав регуларен циклус, направив тест за бременост за секој случај ( однос имав пред 1 месец, после односот го имав тој регуларен циклус ), негативен беше.
Почнав да се загрижувам да не имам рак на грлото на матката имав крварење два пати за време на секс мислев дека е од тоа што не сум била скината ама можеби и не е тоа, почнав да симнувам на тежина без некоја посебна причина и без да држам никакви диети, пушам цигари многу, неможам да ја издржам да одам во вц по мала подреба и ми се оди во вц често за мала потреба незнам што ќе да е што мислите вие? а се плашам да одам на гинеколог
Аман Мари, оди на лекар, ние не сме видовити, ти изнапишавме еден куп мислења на прашаеава кои ги постави деновиве на темава. Фала богу од лично искуство не можеме да ти кажеме што мислиме, па те молам голтни го стравот и оди на доктор.
Трол тролосан,у друга тема пишува запознала дечко на тиндер тука вика имала дечко 3 години и ај верувај
А може му бара замена на тој. Рече додека не запознае друг не го оставала. Јесте да личи на трол, ама никој до сега не ја осуди, за разлика што изнарипавте на дечкото што беше жртва на педофилија пред некој ден. На крај краева, игнорирајте и нека си пишува сама, не мора во секоја тема ти најпаметен да си.
Не е трол, и ДА барам друг дечко затоа што со овај нема да терам долго...а се плашам и немам подршка ако раскинам без да најдам некој а и плус ми се заканува...
Како бе толку себично? Знаеш дека ќе ти се заканува и ќе прави проблеми а ти тука планираш да најдеш друг човек кој ќе е без никаква вина и да го вмешаш во вашите нерешени проблеми. Крајно себично, никој не е должен да ги трпи вашите драми. Расчити со него. Расчисти со себе. Потоа барај друг. Доволно си возрасна да ги превземеш работите во свои раце.
Па незнам немам пробано со друг партнер никогаш, овој ми бил еден и единствен па незнам како ќе биди со него, можеби тој ќе може повеќе да ме опушти..не се знае дури не се проба....се надевам со друг ќе можам ако не можам значи тогаш дека имам некој голем проблем со тоа...
Зависи кога како, обично немаме некоја долга предигра ама сме пробувале понекогаш прво со бакнување, па галење по цело тело и тоа ни било единствена предигра ..