Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Сања изгледа ти никогаш во животот не си имала секс |(

2. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Мене ова ми мириса дека девојкава знае за кој се работи, па сака да и го земе дечкото :?:

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Не со 32 години вајда имала лошо искуство со пренесување на некоја сексуална болест, па сега сите машки се кретени, идиоти, гадови, морони ... кои спијат со секоја втора и пренесуваат болести |(

4. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    18.334
    Леле полека со заклучоков,дека ја изневерил па уште и дека гонореја закачила.Немора да значи.Некој погоре спомна дека од подолготраен однос или погруб може да се случи,ми се има случено и за ден два поминало,па фала богу немам гонореја.Ако за два три дена не се смири најубаво е да си отидеш на лекар,а деновиве избегнувај однос со дечко ти за да не се иритира повеќе.

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Да имала, ќе знае дека тоа е многу честа појава... малце погруб секс, ненавлажнетост, можеби кандида..
    а таа од никаде, оп троп болест е, дечко ти бил со друга, КРЕТЕН..
    Пф, поточна дијагноза немам чуено |(

6. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Oндак мислам дека време е да има секс :rofl:

7. ive.ive

ive.ive Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    13
    Mozno e da e od promena na klima,stres ili pak bremenost,imam slusnato deka moze da ti doaga sekoj mesec pokratko da trae i da e toa od bremenost,no nemora i da znaci.A ako prodolzi taka mozes koga ke dojdes od Avganistan da si otides na ginekolkog da vidis sto e rabotata.Pozz

[mod-kirilica:2w3xztd1][/mod-kirilica:2w3xztd1]

8. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Прво ме чуди констатацијата дека наводно и ако си биле партнерите верни, можело да добие жената полова болест од тој тип за кој што зборуваме, т.е што се пренесуваат по сексуален план ?
    Смешно тоа е исто како да кажеш, дека може да се добие грип ако се биде изолиран,без контакт со надворешниот свет што е тотална глупост.
    Може да се добие ангина на грло.т.е крајници или попознато како настинка но не и грип, што е слично со слични симтоми но не и исти.
    А како можете да знаете дека 100% партнерот ви е верен ? јас би додала бог да те чува од таквите верни типови и девојки тие се најопасни, па дури и да сте во брак со некого неможете да тврдите, дека ви е верен а камоли кога се работи за дечко што честопати ние девојките знаеме така слепо да се заљубиме, што и со цел град да не изневерува ние ке тврдиме, дека тоа не е вистина.
    а што се однесува до груб секс како што беше наведено, или доколку не била доволно навлажнете, точно е дека може да почувствува болка, и печење ама болката започнува уште во текот на сексот а не ден потоа.
    Плус како што наведе девојката црвенилото било од не само на внатрешната страна туку на целите усни, така да жал ми е што многу девојки се тотално не информирани.
    Икаков е тој погруб или пожесток ако девојката не е ниту ни навлажнета. а не запалена јадни се тие машки кои само гледаат да го направат својот кеив.

9. Tenna

Tenna Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2010
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    332
    Да се стави типот на електрична столица! :D Јееееее :rock: :rock: :rock:

10. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Сања, мене ме чуди твојата констатација дека дечко и е кретен кој ја изневерува, а она има ни помалку,ни повеќе туку гонореја.

Море на плоштад да се каменува, да се врзе на столбот на срамот и сите да го плукаат :D ;)

На Tenna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.777
    Допаѓања:
    18.334
    Во ред ама ние не рековме дека се работи за полова болест како ти што кажуваш,Лолипоп убаво спомна можеби е кандида па ете при односот уште повеќе дошло до израз или нешто слично,не исклучивме ни можности во ред е тоа што го викаш дека можѓе да е сексуално пренослива болест,ама мислам дека пребрзо ти си кажа дека е гонореа дека деќкото ја изневерил.Нека поминат два дена и ќе си види доколку се влоши ситуацијата ќе си побара лекарска помош.И не е дека не сме информирани,туку точно е дека од груб секс или недоволна навлажнетост се случува,на многумина од нас сигурно ни се има случено па тоа не значи дека сите не изневериле дечковците

12. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    па истото го реков и јас само што ја наведов гонореата како пример а точно е дека најверојатно се работи за кандида која е една од најчестите полови болести да повторам една од најчестите да не речете после дека сум рекла најчестата туку една од најчестите.

13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.546
    Допаѓања:
    201.669

Груб секс и недоволна влажност и опуштеност се причина за ова. Неколку дена апстинирај од секс, испирај се со млак чај од камилица и жалфија, и ќе ти помине. Можеш и со раствор на калиум перманганат да се промиваш, чисто за дезинфекција. Ова е само иритација на вагината, не верувам дека има нешто повеќе ;)

14. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    Нема шанси да ме изневерува во тоа сум сигурна 100% бидејќи го познавам многу добро и знам дека ме сака.
    Сексот не траеше многу долго, околу 10-тина минути беше можеби е од недволна навлажнетост како што рековте бидејќи предиграта беше прекратка, а можно е и од грубост.
    Малку ми олеснивте и ви благодарам многу :) но од друга страна пак ме загрижува тоа што е зголемено лачењето на исцедокот а + тоа подуеноста ми се случува по втор пат и минатиот месец истото ми се случи и за 3-4 ден ами помина, но за исцедокот не приметив бидејќи бев со менструација.

15. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    49
    Ако исцедокот има темна боја и непријатен мирис тогаш сопред мене тоа би била доволна причина за загриженост, и аларм да се посети лекар.

16. pinkgirl92

pinkgirl92 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    2
    Не, бојата е бела-светло жолтеникава и мислам дека тоа е нормалната боја, мирис речиси и воопшто нема.

17. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    да во ред е навистина е од недоволна навлажнетост или понекогаш од нехигиена. мене ми се случува до сега неколку пати при брз секс и немање време за влажнење. потоа ме боли дури и неможам да се движам од што ми е отечена.
    ќе ја негирам сања дека ако на нас жените ни е нешто тогаш мажите ни се неверни. напротив женскиот полов орган е тој што е отворен и изложен на повеќе инфекции. од прашак, танга гаќи, тесни фармерки и дрн дрн... што зар јас што си го познавам организмот и често имам некоја инфекција сум курва ??? не бе сања грешка си во прашање е хигиена, имунитет............

На pinkgirl92, Victorya, irenna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    199
    Која црна болест КАНДИДА????
    Кандидата е габа што е дел од нормалната микрофлора на вагината! Имаш 27 години срамота е да пишуваш вакви работи седни прочитај нешто! И да може многу лесно да се фати бактерија сама од себе. Зошто бактерии има насекаде околу нас. Може од тоалетна хартија, шолја .... Ти да не си ги чистиш рацете секојпат со дезинфициенс пред да се допреш таму доле?
    И од каде па ти знаеш каква боја и е исцедокот и како и мириса? Ти да не ја прегледа?
    :x :x :x :x :x :x :x :x

19. aquafortune

aquafortune Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2010
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    24
    Пак ме мачи таа менструација...Требаше да добијам пред 2 дена,имам менструални болки веќе цела недела...За бремена се сомневам дека сум,бидејќи не сум имала ништо цел месец и после последниот заштитен однос добив мензис.Не можам веќе,би можело ли да ми доцни од промена на клима после овулацијата,на психа ли е?! :envy:

20. aNy-to

aNy-to Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    1.046
    Допаѓања:
    394
    Не се нервирај ќе добиеш,впрочем и два дена не се многу,вообичаено е кај повеќето да задоцнува неколку дена.Штом не се сомневаш дека си бремена и имаш менструални болки нема потреба за страв.Се случува да доцни ако си премногу нервозна,ако си на диета,може и климатските промени да влијаат.Стрпи се,не се оптеретувај со тоа,сметам дека не е ништо страшно.

На aquafortune му/ѝ се допаѓа ова.