Devojki da ve prasham imav ciklus do vchera a deneska imam malce krv kolku 2-3 kapki od sto moze da bide, mozno e seuste da ne mi zavrsil ciklusot?
Нормално е но доколку ти продолжи наредниве денови би ти рекла да посетиш гин. Ти се појавија после бричење или после секс?
Искрено и незнам, дури утрото забележав само едно тврдо топче а потоа по следното бричење за два дена се појавија уште две .. сега веќе не се ни гледаат како топчиња туку како цело такво испакнато, загноено и со крв .. и многу боли
Оди на гинеколог, не е нормално тоа, и да е иритација и да е пренеслива инфекција мора да те прегледа. Можно е и херпес да е.
Досега не сум имала проблеми, а и не сум била на гинеколог..Колку што прочитав чај од камилица помага при вакви проблеми,ќе пробам да се мијам неколку дена ако не собирам храброст и одам на гинеколог од понеделник..
Ако е инфекција или херпес знај дека и партнерот мора да се лечи доколку ја има. Прати ја состојбата деновиве, понеделник консултирај се со гинеколог. Не е ништо страшно само ќе те прегледа надворешно и ќе ти каже што е.
Каков чај од камилица бе! Ако не, на бајач појди! Не туку наоѓај изговори за да не одиш на преглед. Верувај, нема ништо да види гинекологот, што не видел до сега. Не си ни прва-ни последна што отишла на гинеколог на 17 години, ниту прва-ни последна што имала некаков гинеколошки проблем. По цели денови се заглавени во пи*ки, можи твојата ќе му дојди ко за смеа ... Не биди будалче!
После бричење неколку дена подоцна ми се има случено да ми се појават такви топчиња но всушност беа подкожни влакненца... но најдобро е да си одиш на гин. До сите оние кои се плашат од гинеколог: нема потреба од никаков страв бидејќи на гин не се оди само од кога ќе се почне со сексуален однос, се оди и пред тоа сепак се работи за здравје на вашите јајници, матка, вагина кои може да дојдат до некакви болести и без да сте сексуално активни. Од едно ехо нема ништо да ви се случи исто ко да сте биле на матичен лекар само што гин е постручен во таа област па може да ви каже тоа што не може матичниот!
Zdravoo zenskii jas sum novaa tukaa ii sakam da ve prasam sto mislite na vtori trebase da dobijam no mi kasnese obicno se desava da mi doagja na razlicen den no snosti so deckomi imavme analen odnos no toj svrsi od papokot nadolu blisku do vaginata hmm sto misliteee daliii mozeee da se sluciii nestoooo
Озбилна си со прашањево? Знаеш како се прават деца? Не ми се верува дека се впуштате во сексуални активности, а поима немате од основни работи.
Znam kako se pravat deca no po internetov ima sekakvi raboti koi me zaplasuvaat od tipot na moza da se slizne da vleze pa da se sluci neznam sto ... zatoa sakav samo da prrasam za vase mislenje
На интернет има дека и од вакцина забременила некое девојче од 14години. Се знае како се прават деца, доколку имаш однос во вагина и да ти пукне кондом или внатре да сврши. Во анален отвор, свршување на стомак и сама викаш БЛИСКУ до вагината, нема шанси.
Од бричењето ти е, поткожно влакно кое не може да пробие и се мачи внатре, гнои и бива баш тврдо топче кое може да е испакнато или внатрешно. Истиот проблем го имав, бев и на гинеколог и ми го рече истото. Ако сакаш појди до гинеколог, ако не, земи црна маст Ихтиол од аптека, така речи, за вакви ствари е одма ќе пукне. А да не отиде спермата и накај папокот? И од таму може да се протне, снаодлива е, и после беља.