ок значи, НЕ МОЖЕШ ДА ОСТАНЕШ ТРУДНА НА ТОЈ НАЧИН. Кога веќе си толку плашлива, зошто му дозволи ем без кондом, ем да заврши таму каде што завршил ?
Zosto na mnogu mesta na forumov procitav deka moze da se zabremeni ako ti svrsi na vaginata?Mene mi se sluci toa pred nekolku dena I sega sum vo panika..p.s devica sum
isto e I so mene,mislev deka ne moze se dodeka ne se sluci,pa sega se zamisliv..A ima dosta do slednata menstruacija ke se izedam do togas
Добив менструација недела дена и повеќе порано од што треба а пред тоа постојано ми беше редовен циклусот. Не примам никаква терапија и не сум имала сексуални односи. Има место за паника?
Не верувам. Следи следниот циклус кога ќе ти дојде и дали ќе има некои промени. Доколку не продолжи да биде редовен циклусот како досега, консултирај се со гинеколог.
Имаше правило за нормална менструација, колку шо памтам, може да дојде во периодот од 21 до 42 дена (не сум баш сигурна за бројкиве) после претходната... Така да.. како што ти рече @IM.TMKQ , во ред е, ама следи да не излезе скроз од колосек наредните пати Гушка
Здраво дами, сакам да ве прашам дали може да си го скинеш хименот при мастурбирање? Јас знам дека не може ама сакам да се осигурам, бидејќи ми потече крв. Ви благодарам
Не би требало да си го скинеш хименот при маструбирање освен ако не си заминала подлабоко.Ако си почуствувала и болка покрај крвта,можно е.
Пиј чај од магдонос. Секогаш кога ми доцни пијам 1-2 чаши и или уште истиот ден или следниот ми доаѓа. Не знам како функционира ама функционира