имам исто ефекти како циститот имам потреба од уринирање а неможам и имам болка при истото.само што ова ми трае веќе 5 дена а пред две недели го имав првиот сексуален однос да не е можно од тоа?
"Having sex or putting anything into your vagina cannot bring on your period, but the activity can make it come out sooner than it might otherwise, but not by much – maybe by a few hours or a day at most". Точно ли е ова?
Извинете штo прaшaњетo не е зa oвде, нo не нaјдoв сooдветнa темa. Дaли нa некoјa и се имa слученo при скoкaње нa јaже дa се јaви крвaвo слузaв секрет oд вaгинa?
Dobroo toa me interesirashe dali mozham da zabremenam.. Inaku snoshti I sabajlevo imam blagi bolki vo dolniot del od leva I desna str na stomakot a skoro preku 1 - 2 dena imam odnosi shto mozhe da bideeee
Здраво,најпрво сакам да замолам да не ме критикувате барам совет од поискусните бидејќи сум премногу испаничена Вчера со дечкото се мазевме и ја му правев blowjob на дното на моите раце мислам дека немаше ништо бидејќи тој сврши на неговите раце На површината на мојата рака осетив нешто влажно за кое тој вели дека не е можно да е негова сперма бидејќи свршил во рака Незнам како но, јас целосно блокирав знам дека станав да одам во тоалет меѓутоа не се сеќавам дали најпрво се измив или скинав од тоалетната хартија оставив за мене а потоа однесов на него по некоја минута се вратив и ја искористив искинатата хартија да се избришам долу Е сега можно ли е некако ако таа течност која ми беше на раката(доколку било од него) да останала на тоалетната хартија и да направи некоја подледица? Се извинувам за долгиот пост меѓутоа сум крајно испаничена и секој совет е добредојден
Значи и да имало нешто на хартијата нема врска што се избришав долу ? Оно изгледа јас прво ги миев рацете потоа ја скинав хартијата но не сум сигурна