Како и да е, небитно. Го направи тоа по своја желба или да му докажеш нешто ( што за мене е тешко срање) ?
И сега? Ако ти е оштетен хименот, нема да можеш да докажеш дека си девица... Навистина штета... Не си прајте проблеми кај што нема!
И што е важно ова? Следен пат целосно ќе се скине, дали сега или за една недела ништо не менува. Сама кажуваш дека сакаш и чувствуваш потреба.
Не ми се јасни некои кога викаат имале петинг, имале мала пенетрација, дозволиле партнерот да ги допира и таму долу и одеднаш испаничени прашуваат дали се скинати. . И да сте, што е толку битно? Кога веќе сте биле интимни со некој, хименот не е ни битен. Едит - се сеќавам кога јас за истово многу се загрижив. Па испадна не е тоа. Сега кога ќе ми текне ми доаѓа само да се смеам.
Ништо страшно, кога ќе одиш на оној свет, во рајот нели, господ ќе ти даде крила за да леташ како гуска.
Што е овде проблемот? Што си невина на 30? Што те допирал? Што те скинал со прст? Мене ништо од напишаново не ми изгледа како проблем.
Е аман де па и ти, ништо не разбираш. Девствена е на 30 години, што е реткост, затоа што во денешен свет сите се курви и се онакват со кој што ќе стигнат, а она се чува за принцот на бел коњ и кога тој ќе дознае дека се чувала за него ќе биде proud. И сега, ако случајно со прстите ја скинал, кога ќе го направат тоа ќе испадне дека лаже .
Девојки, имавме односи со дечко ми и откако се изморивме се гушкавме 5-6 минути и потоа јас се тргнав додека кондомот сеуште беше на него, тој примети дека го нема и само погледна кај мене беше залепен и го повлече да го извади.. Менстурацијата ми касне 2 дена и постојано мислам на бременост.. Имам слушнато за заглавување на кондом и бременост дека може да се случи но, ова не е исто како што мислам.Под стрес сум и постојано ми е во глава менструацијата..Имате нешто слично искусено? Некој совет?
Неколку пати со дечко ми имавме односи,првиот пат не крвавев но многу ме болеше..Иста таква болка чувствував и вчера и пред тоа кога имавме Не се разбирам во вакви работи и сакам да ми кажете дали е нормално да боли но стоп или тоа е до мене затоа што се плашам да се опуштам дека ми е прв
Не е нормално да боли фала богу, ако болеше немаше да се сексаме. Пробајте малку предигра,мазење, галење
Тоа секако го правиме ептен сум опуштена тогашАма не знам некако не можам да се опуштам кога ќе го правиме тоа,и се плашам дека ми е прв а тој пред мене имал повеќе