Вакви прашања некој од 15 може да постави, на колку време се создава. Плунка на колку време се создава?
Pa nikoj ne mozi da ti kazi tocno na kolku vreme se sozdava, ne se ova zivoti na candy crush pa se polni posle 15 min. Znaci sigurno znaes i sama deka prviot pat e najobilno pa posle sekoja partija se namaluva se povekje i povekje, no ne mora da znaci, kaj sekoj e razlicno taka da mozi da nemal so denovi seks pa prvata partija da ima samo edna kapka a nekoj da napolni cela casa.
постојано без прекин се создава нели така? а како тогаш не би имал сперма некој пошто имал секс претходно? зошто не му реплицираш на тој а не на мене? јас реков дека можеби не си одговараат ко партнери и затоа не свршил и нема сперма а не дека е ради тоа што имал секс. и затоа прашав. недај боже дечко ми да нема ке мислам дека ме вара или нешто сл. ти не знаеш да ми одговориш признај?
не играм игри и не пратам ситуација затоа прашувам. затоа а нас зенските ни е полесно не можете да не откриете
Jas imam replicirano tamu pogore i to e bas taka kako so pisav. Posle nekolku partii seks ili drkanje seedno, mozno e da, voopsto da nemas sperma ili da ima samo edna kapka no toa e sigurno posle 4-5 pat.
Ne znam jas koj spomna dolzina na traenje? Pisav posle nekolku svrsvanja, znaci ednoto so drugoto nema vrska.
Не си ги ставав прстите туку мислев при бришање да не имало нешто бидејќи имам читано дека и најмал контакт да има со течноста дури над вагината можело да влезе И да прашам уште дали таа предсемена течност ја навлажнува само главата или и надолу се слева?
Постојано се создаваат сперматозоиди. Ако не ејакулира маж подолго време, сперматозоидите се абсорбираат во телото. Абе, не можи по саат - два, да има живи сперматозоиди, надвор од ташаците и канлот во пенисот. Ако беше така, од ветер ќе забременувавме.
Абе како почнувате со односи а не знаете ништо, дај прочитај малку едуцирај се, шо дали е безбедно доле после интимни допири, со допир ли мислиш дека се забременува?