Фала ти. Не беше таква ситуацијата да имаме проблем за тоа или да се обвинуваме, ништо не ми кажа, се извинив и тоа е. Ама не можам да не мислам. се надевам само вечерва ќе се мислам за тоа.. Па не би рекол дека случајот е било што од трите. Немам некој стрес или проблем, а и поприлично неуморен бев. Во секој случај, фала ви на сите за советите!
Така му се дешава на моменти и с дечко ми. Мислам дека е до психата. Мада што ние фрливме еден куп пари и ги фрлавме кондомите.И се откажавме од нив.Сега ретко користиме и тогаш не му се дешава тоа.Треба малку апстиненција од секс, па тогапш нема шанса да се има проблем.
Decki edno prasanje do vas.. posledna mens. Mi bese 12ti Maj deneska imam kako nesto mn bledo rozevko na dnevnata uloska sto mislite dali e vo prasanje ovulacija ili? I mn tapi bolki imav pod stomakot.. inaku imam nezastiteni odnosi rabotime na slucajot. Menst mi doagja tocno na 30 dena redovno
Sakav da ve prasam nes ne sum mn seksualno aktivna predtoa so bivsite deckovcki sum imala odnosi no sega pred nekoj period so mojot decko imav odnosi napocetokot na mesecot no edno nesto me fana strav tie denovi koa imavme odnosi trebase da dobijam mesntruacijai koa imavme odnosi imav obilno krvarenje a dosega so predhonite deckovci koa sum imala odnosi sum nemala nikakvo krvavenje ni pri prviot odnos moze li nekoj sovet ? Se plasam da ne e nekoa infekcija