Девојки, дали има простор за паника ако циклусот дојде порано, на само недела и пол-две разлика од стариот кај особа која пие Мидиана (хормонски контрацептиви) или нормални се овие нус појави?
Здраво, имал ли некој проблем со болки при однос? Правев брисеви пред некое време и беа негативни, а болки константно имам. Со истиот партнер сум веќе 5 години, и пред некоја година имав болки, тогаш мислам дека ми открија стрептокока, ми се изгуби болката еве сега пак Можно ли е да имам некоја бактерија а брисот да е негативен?
Zdravo, imavme zastiteni odnosi pred 4-5 dena ama kondomot cesto ispagjase, ne znam kakvo e custvoto nekoj da svrsi vnatre, no imam bolki levo dole. Treba da mi dojde na 6-7 naredniot mesec I ne znam koga e pametno da posetam ginekolog. Testovite za bremenost se upotrebuvale nedela po evenrualnata menstruscija. Sovet? Ili naprazno si ja lupam glavata, a I apetitot mi e namalen
Здраво, веќе неколку месеци имам проблем со сувост па после црвенило кое понекогаш пече,околу вагина . посетен е гинеколог направени испитувања нема ништо се е во ред. ми даде да се мачкам декотал првиот пар помогна после не... дали некој има сличен проблем? не е од депилирање бидејки одма сменив козметичар, влошки исто така ( сите ги пробав) мачкам кокосово но не мине некако а ако имам секс ме боли само надворешно кај црвенилото...
Resiv ovde da go postavam prasanjeto bidejki temava e dosta aktivna, a mi treba iten odgovor... Posle kolku vreme moze da se napravi test za bremenost? Moze li testot da pokaze tocen rezultat posle 5,6 dena?
Некои велат дека може да биде точен и по 5-6 дена некои не..Најдобро е да чекаш да добиеш следна менструација но доколку правиш тест купи си sure check ))
Имам односи со партнерот околе година и 2/3 месеца но едноставно не ми е убаво ниту сум го достигнала врвот никогаш во што може да е проблемот
во сексулана смисла не сте компатибилни. неможе ти ѕа една година да неможеш никад да свршиш. и јас незнам како може да идете со некој со не ве привлекува што не ви се свиѓа или со некој со не ти одговара. не се задоволувај со тоа добар е.