Ако имаш ХПВ, се појавуваат кога ќе стане активен, иако немаш секс долго време. Зајакнување на имунитетот помага, секкао, ама не е лошо да се консултираш и со доктор, да не нагаѓаме.
На вагината ми се појавија кондиломи кои моментално ги лечам Но пред некој ден забележав како брунчиња на задниот фел на јазикот и грлото и ме зачуди зошто и како би ми де појавиле во устата
Преку орален. Дури и на новороденче при нормален пораѓај може да му се пренесе ХПВ во устата и грлото.
Здраво на сите членови. Едно имтимно прашање. Секогаш на реакција ми пука кожата под главата на пенисот. Што треба да се превземе?
Која е разликата од делилација со шеќерна паста и обичен восок? Си правам филм дека со пастата помалку боли или имам висок праг на толеранција?
Со шекерна паста не може да намачка толку голрма површина оддеднаш, па малку по малку корне. Не би рекла баш дека помалку боли, пошто агонијата трае подолго
Девојки имам некои прашања во врска со сексот, ако некоја е заинтересирана да ми помогне ќе ја замолам да ми пиши во дм
Здраво луѓе. Последен пат имав однос на 26.06, а добив на 03.07 (редовно како и секогаш). Ми доаѓа на 30-31 ден. Цело време имавме односи со заштита и неколку пати без заштита но потоа веднаш ставаше кондом (да кажам го ставаше 3/4 пати). Од 26.06 до сега не сум имала односи, дали имам потреба од грижа, ми доцне 3 дена..
Dali na nekoja od vas sto imate nezastiteni odnosi vi se desilo da ostanete bremeni od predsemenata tecnost ve nmolam za pomod imavmr nrkolku penetracii sosvrsuvannje na strana poslr 10 minuti otkako go zadovoliv??
Ne. Toa e mit, bidejki vo najgolem del od mashkite nema spermatozoidi vo predsemenata technost, a i da ima ne e dovolno da se ostane bremena.
Јас лично не познавам некоја која останала бремена на ваков начин, но шанси за бременост постојат доколку била втора рунда (партнерот не уринирал по првата ејакулација и останала мала количина сперма во каналот). Ако била прва рунда мислам дека немаш простор за паника, но нареден пат користете заштита.