Mozi i laze ehoto mene na eho mi kazaa deka ke dobijam za nekoj den a posle toa test op bremena. Se biva
Здраво девојки, со дечкото сме релативно кратко време заедно, месец и пол, пред два дена прв пат дојдовме до ситуација да имаме секс.. Но не знам што се случи него не му "стана".. Си реков ајде ваљда од трема, срам не знам што.. Сношти ми се случи истото.. Што мислите, ве молам без осудувања, не знам што е проблемот и дали треба да се загрижам? Ви благодарам
Zdravo dali pred se odnosite ti bea zastiteni ili ne? Mozno e od kondomot da ne mu se diga ili mozebi ne go palis dovolno
Какви се овие глупости не го палиш доволно.Што треба да прави да се треска од земја?Секој заведува на свој начин и неверувам дека таа не го пали туку има друга причина.Како што е умор или како што ти кажа од кондом.
Јас колку што разбрав не може да постигне ерекција воопшто, девојката не спомна кондом. @ma4a Стрес, срам, неопуштеност или здравствена причина. Ако продолжи истото, нека посети доктор.
Ме интересира какво е чувството кога ќе сврши внатре? Дали се осеќа башш или онака? Со дечкото имавме секс јас на него качена и одеднаш се почуствував многуу влажно доле, а него сеуште му беше дигнат...го прашав да не сврши случајно? Рече не..
Pretpostavuvam bilo e bez kondom no ako svrsi pola sperma bi istekla nadvor najverojatno e od tebe taa tecnost