Girls ! Mal sovet, so verenikot bevme nekoi mesec dena vo kriza so karanje bidejki odreden period se imav opsednato so rabota, sega rabotite odat na podobro no sakam mal sovet bidejki malku povekje mu raboti egoto dajte nekoja seksi idea, nekoj dobar afrodizijak isproban malku da go poludam
Друштво давајте совет зошто веќе ќе полудам. Да не праиме на долго на широко ќе кажам кратко и јасно. Секој пат кога имаме односи партнерот се воздржува и не завршува работа туку ете така кога мисли дека е готово се трга и престанува. Е сега имам приметено (до сега неколку пати) дента кога имаме односи он ќе си отиде во вц и ќе си заврши работа со телефон во рака (чека да заспијам ама јас знам). Јас разбирам самозадоволување и океј ми е тоа немам ништо против ама ете не можам да го сварам тоа да си имал однос да нејќеш да свршиш и после оп во вц (ИСТИОТ ДЕН) За мене ова не е нормално не знам кажете од ваша гледна точка дали е нормално и како да постапам. Не сакам да избрзувам и да му кажам да не се расипе односот меѓу нас ама ова више не се издржува !!!
Разговарај за оваа проблематика, немој да оставиш така. Се чувствуваш неисполнително и незадоволно и доколку преќутуваш само на лошо ќе тргнат работите.
Би требало да разговараш со него за ова. Навистина е неразбирливо некој да сака намерно да прекине на најубавиот дел, тоа всушност е и поентата на целиот однос. Може да има некој проблем кој заеднички би можеле да го решите...Не е во ред да трпиш и да бидеш во неизвесност.
Секс сум немала од околу 14ти јули. Менструација добив на 5ти август се си беше океј но овој месец еве веќе 5ти ден ми доцни. Прилично бев (сум) под стрес но чудно ми е. Денес забележав дека брадавиците само малку ме наболуваат и тоа е тоа
Исто и кај мене, еден ден ми доцни. Досега обично најмногу ден, два ми доцнело, ќе следам како ќе биде овој пат. И јас имам блага болка при допир на брадавиците. Читав дека и при промена на време можно е да касни циклусот. Од стрес и умор исто касни. Јас немав некои драстични промени освен некогаш поголема психичка оптеретеност на работа. Но, најдобро, ако не ти дојде за ден, два посети гинеколог, да си на сигурно.
На околу 11ти ден, близу средина од циклусот во периодот на овулација имав светло црвен исцедок. Траеше само еден ден па се повлече и не се појави повторно. Минатиот месец имав на 8ми а месецот пред него на 13ти а овој месец се уште не ми е дојдено. Никогаш не ми каснело повеќе од 2, 3 дена. Вчера имав и стомачен вирус, не знам дали можеби тоа некако делува на циклусот. Инаку доста окупиран ми е овој период, нова средина, работа, обврски. Се мислам дали сепак тоа може да е причината бидејќи и другарка кога смена работа со поголеми обврски и посветеност исто ми кажа дека цели 3 месеци и доцнело. Никогаш јас не сум го искусила ова и ако не добијам за ден два ќе одам на гинеколог секако, но најмногу ме плаши тој блед исцедок што го имав да не е некако поврзан со целото доцнење.
Сакам да прашам како се викаше таа една секс игра? Сексопол ли беше појма немам ако знае некој да ми пише ве молам
Почекај уште малку, и јас пред неколку месеци имав напорен период со работа и со други обврски па и мене ми каснеше 7-8 дена..
Јас мојот го полудувам со секси облека. Баш завчера бев кај него во тесни фармерки и тесна блуза, кога ме соблече уште поинтересно, имав нов комплет(градник и килоти). Е после тоа кажавме ќе спиеме и јас си облеков свилени секси пижами со наметка(и тие ми беа нови) и да , не спиевме после саат време од умор легнавме и се галевме и така заспавме.
Vekje go pravam toa no poentata e sto sega ne e do mene ke se vidime za nekolku dena i sakam koga ke dojde da pocne od istiot moment ludiloto
Епа прво пијте по една чашка алкохол да се опуштите. Стави сензуален парфем некој нов земи си поразличен. Измасирај го малку,провоцирај го допирај го по лицето,вратот не знам... Најубаво знаеш ти како да го излудиш.
Хелоууу друштво.. Одамна го следам форумов и што се не прочитав.. Имам 15години, веќе 2години активно имам секс со дечко ми... се си е најј до сега... Во последно време тоа го правиме без кондом и е многу поубаво. Е сеа јас малце повеќе напалена и заинтерсирана сакам да сврши во мене, исто и тој сака.. Прашањето е кога шансите за бременост се најмали... Фала ви однапред.
На 15 години да ти сврши внатре? Деца не се играјте, ќе одиш на матура со бебенце. Секогаш има ризик да останеш бремена, нема мали или големи шанси.
Шансите за бременост се најмали со кондом и свршување надвор. Во спротивно, шансите да думкаш дете ТИ, значи ТИ, а не он, се огромни. Деца ццццц.
Точно така кко што кажа сноу. Не си играјте играчки па и уште без кондом. Баш за беља и кога ќе мислиш дека нема шанси тогаш се најголеми. Не би ти препорачала ни со кондом да сврши внатре а камоли без
Не и судете ве молам.. И јас се зачудив, има 15 годинки а 2 години е сексуално-активна.. Многу рано почнала.. Едноставно може само совет да и се даде дека не е препорачливо да свршува во нејзе бидејќи е мала за да остане бремена.. Не е за пофалба, но осеќам дека ќе следат остри критики за нејзе..
Шансите за бременост се најмали кога родителите на вакви тролови како ти ќе почнат да користат контрацепција.