Да те осудувам што си почнала толку рано нема оти времето назад да го вратиш неможе.Дете си ти неможеш да имаш друго дете.Едноставно секогаш е ризично не си го дозволувај тоа.Не се уништувај.Ако имаш секс имај.Но такви работи не.Иако си мала мислам дека треба да се свестиш.
јас ко сакав да ми сврши внатре имав 22 години и ми рече има време ќе го осетиш и тоа ама друг пат. При анален секс нека свршува гајле нека нема. Само искрено од авион се гледа дека памет нула имаш ама ајде да не биде те осудуваме.
Па и на 22 е рано за тој ризик. За некоја и на 26 ќе е рано. Не знам зошто мора да ја вреѓаш членката кога ете и ти сама кажа дека истото си го побарала.
Vi se slucilo da nemate seks na podolg vremenski period? Nemam imano odnosi godina I nekoj mesec. Imav turbulentna vrska, mi trebase vreme da go prebolam, nejkav bukvalno nikoj. No toa e druga tema. Sega koga pocnav da se gledam so nekoj, se pocustvuvav kako da ne sum imala nikogas. Celo vreme na toa mislev I pri najmalku bolka koga osetiv prekina. Se osekam glupo, preglupo.... Sega po ovaa slucka mi e uste pozanikade da se obidam pak..
Мислам дека тоа е нормално по поголема временска пауза...мене лично не ми се случило ама според искуства на другарки, можно е
Можеби си се навикнала на претходниот како што кажа бурна врска...опушти се со нешто жестоко хехехе и многу не му ја мисли
епа не сакам да ја осудувам ни па нешто лошо да кажам ама.... Само ќе речам на 15 години ваков ум.. авал да и е. На 22 години е рано ама на 15 веќе не е да го помислиш. Епа да јас предложив да,еве ќе се ставам и си добив разумен одговор,што ако таа нема покрај себе човек со разумно размислување?
I toa premnogu bev naviknata na nego. No ete se opustiv I pri prvata bolka partnerot se trgna. Nemozese da dobie erekcija potoa. A potoa dobi I svrsi bez da imame odnosi. Kako da bidam so nego pak ili pak so nekoj drug koga se ova mi e vo glava.
ништо не ми менуваше бевме 4 години во врска. На секоја тема имавме разговарано и за секоја можна ситуацијата план за решавање.
22, 26 или 30 не е воопшто важно ако си свесна за последиците и ако си подготвена да се соочиш со нив, односно ако и двајцата сте подготвени да го прифатите ризикот. Но, секс без заштита и плус со свршување внатре е непоимливо за деца на 15 години. Мора да сфатите дека секое свршување внатре може да резултира со бебе, а дека двајца тинејџери со вакво размислување се спремни да чуваат бебе, воопшто не верувам. За сексуално преносливи болести не ни почнувам. Девојки, бидете одговорни за ваше добро! За вас се работи, за вашето здравје, за вашата иднина.
@buba4e89 може да фати ама веројатноста е мала.Чим си добила обилно не си трудна.А за изгледот на циклусот ако ти е сумливо оди на доктор он најдобро ќе те посоветува.
Јас го избришав викам глупо прашање да не испадне. Оти знам дека шансите се мали, прошлата менструација ми траеше 2ипол дена, од вообичаено 3 дена. Си реков ај клима сменив, променливо така ми мина без болки. Ама сега
Оди си на др ако видиш дека имаш проблеми. Може да си настината, може да ти е и инфекција, цисти и што ти знам јас. 3дена Да не ти кажам јас мене колкав ми е циклусот 7-8 дена смрт
Те разбирам, јас пред да почнам со односи имав по 7 дена, после тоа ми се намали. Сепак фала на одговор.