Здраво!! Ми треба помош. Пред 1-2 недели го имав првиот секс со дечкоми, меѓутоа тој свршуваше за 10 секунди. Дури 6 пати сврши, 6 партии имавме верувале или не ама само што ќе го ставеше и за 10 секудни свршуваше. Многу сум разочарана, ај тоа јас ништо не ни осеќав (само болка првиот пат), после тоа како ништо да немав во мене буквално. (Малку безвеза ама прилично му е мал, може да е од тоа м?). Неговиот одговор за пребрзото свршување - многу ме палиш, а и долго немав имано секс затоа... Во врска на далечина сме и си замина, пак некое време не ќе имаме секс и значи пак кога ќе дојде истото ќе е..... Разочарана сум и немам со кој да разговарам. Има ли начин да се среди ова пребрзо свршување и јас конечно да осетам нешто, или едноставно таков е? Тој ветува дека ќе се среди, ама не верувам. Многу го сакам и не сакам заради ова да пропадне се. Ве молам за совет и искуства.
Може да земе камагра ама гел не капсули. Ќе има поцврста ерекција, а се зависи како ќе му делува, некои по 1 саат не можат да свршат, некои воопшто нема да свршат ќе се изморат од напорот.
Аман бе колку сперма има тој една цистерна? Инаку ако е до тоа, треба некој другар да му кажи или некако одоколу спомни му пред да имате секс нека го измава еднаш, можеби ќе биди подолга партијата.
Па ако е дечко ти е на 18-20години нормално е брзу да свршува.За се си треба тренинг.Како ќе старее ќе биде поиздржлив , а и односте ќе ви бидат пореткиСе си е во свое време.Како само оцени дека му е мал , а прв пат имаш односи Тоа што не осеќаш не значи дека му е мал.Полека ќе научите како треба и како да те стимулира.Пробајте со подебел кондом за подолг однос Ме насмеа со прашањетоПа затоа сте млади за да имате по 6 пати на вечер
22 има. Не мора да сум искусна за да видам колкав му е. Загрижена сум за пребрзото свршување, дали ќе остане така или може да се смени, затоа прашав. И фала за советот да си го "мава" пред секс, секој нареден пат траеше траеше кратко, да беше само првиот ајде де..
Можда и него му било првпат. Не паничи одма. Е сега ако не му било, т.е. не те лаже за тоа, си се знае себеси..и види следен пат како ке биде додека се уиграте... За големина е позафркнато.ако му е навистина мал или тенок пробајте друга поза, доги пример. Ако и тогаш не осеќаш ништо, стварно е чудно. Не му прави да паничи а немој ни ти да паничиш. Алкохол малку ке ве опушти.Една чаша. Не летви
Menstruacijata mi zavrshi pred 2 nedeli a poslednive 2-3 dena imam jaki bolki vo matkata I karlicata, isto kako pred dobivanje. Dali imam pricina za griza I dali treba da odam na doktor?
Можеби е настинка, или имап задоцнета овулација.... Стави си топло во пределот на матката, облечи дебели чорапи и напиј се чај од брусница, мене тоа ми помагаше... Ако е неиздржлива болка појди на лекар ќе видиш што е....
Дали се дешава да касни менструацијата за месецот кога прв пат имаш секс? Дали има некаков придонес кон доцнењето тоа што се имало пенис во вагината, или пак само можеби се должи на временските промени. Се работи за доцнење од 6 дена, за циклус кој најчесто доаѓа на точна дата. Личноста исто така рандом тапа и кратка болка во матката, како за добивање, а и вообичаените ПМС симптоми, но ете нема менструација. Инаку сексот бил заштитен, па нема можност за бременост. За другарка прашувам буквално, а имам слушнато и на други дека им се случило првиот пат, па ме интересира дали е нормално и вистина.
Здраво Вака, веќе 2 дена чувствувам како чешање кај малите срамни усни. Нема пецкање при мокрење, едноставно така ме чеша. Пробав со канестен, можеби за нијанса е подобро сега. Дали може да е иритација од влажни марамици? Не ги практикувам, но ете се избришав со една пред некој ден и ми се појави вака чешање. Кога ќе се истуширам веднаш се смирува слузокожата, потоа пак почнува. Во близина на уретрата е повеќе отколку накај вагиналниот отвор. Што можам да мачкам, нешто што смирува?
Дали имаш и црвенило и појачан исцедок,можно е да имаш кандида,мачкај се со канестенот или евентуално јекодерм доколку е од влажните,немој со нив да се бришеш внатре кај малите усни ,нежна е кожичката таму,не и требаат хемикалии.
Феминки, денес го имав првиот однос. Имав болка но немаше воопшто крв. На партнерот не му е многу голем, па прашањето ми е дали е можно да не сум скината? Се одеше како што треба, но дали е можно?
Шо има врска големината на пенисот со твојот химен? Ако ти е убаво сексај се, ако не ти е чувај си го хименот ако не ти се скинал веќе... Sorry ама ме насмеа