Може да му пренесе нешто а кај неа воопшто да нема симптоми.. Проверете се и двајцата, може од нешто друго да му е. @Librarian
Никаков проблем и симптом не сум имала до сега, а и редовно си одам на гинеколог на 6 месеци и ми било се во ред... Се загрижив бидејќи до тогаш не сум практикувала односи без кондом и ова ем прв пат без, ем со тоа @candy.cane
Од вас двајца зависи. Предигра долга, орален за опуштање, учете си ги телата, видете што ви годи а што не, истражувајте ги вашите желби. Ако ова не го нема, никакво апче не би помогнало.
Од кои причини не можеш да се опуштиш? Мислиш нема да бидеш доволно добар? Не знаеш како? Мислам дека најдобро би ти дошло во овој случај совет од маживе по форумов....
Sakam da prasam za drugarka mi e Imale peting so decko preku alista, taa seuste e nevina, koga zavrsile i se izbrisala imalo krv. Dali ja skinal ili mozebi nekoj povreda..
Кај мене дечко ми имаше нешо како точки така врска неам шо беа може беа и мозолчиња и беше во ремедика на уролог и му ги гореа со азот олус лекарства на друг начин со масти небиваше, обавезно нека оди на доктор