здраво девојки, дали некоја била во слична ситуација, дечкото сврши во мене ноќта а јас следниот ден добив, дали има шанси за бременост?
Викаат дека било опасно, поголеми шанси за инфекција што знам јас. Ако сте користеле кондом и ако не си осеќала болка, мислам дека е сосема ок.
Последно имав односи заштитени на 26ти овој месец. Беше со кондом, а и како што знаам дечкото не сврши воопшто, во кондомот само предсемена течност имаше. Едино имавме петинг кратко на голо без никаква пенетрација, ама за тоа не се секирам. Дечко ми ми кажа дека не свршил воопшто тој ден такада нема гајле. Е сеа, јас треба да добијам овие дена, 28ми ден ми е и градите веќе три-четири дена ме болат а и осеќам некаква тапа болка долу. Прошлиот месец добив на 27ми ден и не ми е никогаш точна. Обично добивам од 27-32/3 дена. Дали имам простор за паника, ме мава на психа малце..
Ako si imala seks so kondom togash ne bi trebalo da te fakja panika,plus ne svrshil taka da uzhivaj si.
Знам женски дека нема шанси, ама многу голема паничарка сум. Значи дури имам односи ми е убаво и се тоа, ама отпосле ме јади психата дека нешто биднало па колку и да е заштитен односот. А скоро секогаш со кондом имаме. Ќе си умрам еден ден од вакви секирации непотребни, гледајќи ги другите како си се лабави во врска со ова и притоа долго време сексуално активни, толку ми е криво што сум ваква плашливка. А и не сум млада, 20ка ќе полнам за брзо.
Велиш - скоро секогаш. Значи некогаш практикувате и без заштита. Е без заштита нормално дека можеш да забремениш
А работите на случај бебе или заштитени сте? По дативе можно е да е импантско крварење, но не мора да значи. Можеби порано ќе добиеш месецов, можда е некој капилар пукнат, можно е стара крв насобрана па сега се чисти... Све е можно.
Нема врска. Имаа промоција пред некое време. И јас и маШ пиеме многу суплементи. Шала на страна, добар состав имаат овие