Веројатно порано ќе добиеш, може да е и од стрес и други причини ама најдобро е правец на гинеколог, да реагираш брзо ако е во прашање некоја инфекција, не чекај многу многу. А и да си бидеш сигурна и помирна ти дека ништо нема нели.
Треба да добијам и ги имам сите симптоми ми касни еден ден а секогаш добивам навремено пред две недели имав прв однос па каснењето можно е од тоа нели?
Здраво тазе сме со дечко ми и дечко ми сака да ме фати за гради а јас имам многу мали и многу ми е срам. Како да му кажам да не очекува нешто многу или да не му кажувам туку да си фати и да си види. Ама срам ми е што ако се разочара.. ај ве молам некој совет
Па он ако те сака ќе те сака и со мали гради. Нема потреба да се срамиш или едноставно ако сакаш толку кажи му шо има врска, види како ќе реагира.
1. Само на деца од 15 години им менува дали девојката има големи гради или не. 2. Ако ти се мали, дечко ти е свесен за тоа. 3. Гради си се гради, напалено машко какви и да допре му прија. 4. Сериозно се вознемируваш за ова?
Советот е да се сакаш повеќе себе си прво а друго дечко ти ако те сака ќе те сака и со мали и со големи гради тоа нема ништо да му менува .
Мали гради се забележуваат и без да ги допреш, а и чим е со тебе очигледно е дека не му ни пречи тоа. Се е во нашата глава, поработи на самодовербата.
Абе не знам зошто толку се оптеретувате дали некој ве сакал ако сте имале мали или големи градиИ што ќе правиш ако не те сака? Ќе правиш операција? Ќе се криеш вечно? Хаха како па да не.Еве да почнам од мене, и јас имам мали гради. Во ниту еден момент не сум си рекла дали некој ќе ме сакал Ако им се допаѓа океј ако не секој по својот пат. Си го обожавам моето тело и воопшто не би сакала да имам големи гради. Никогаш не би направила операција за некој друг да ме гледа со други очи. Секое тело е направено така како што треба и така како што на него му личи. Јас не сум човек кој ќе се крие зад поголеми броеви на градници и обично не ни носам ништо затоа што немам потреба. Еднаш излегов без ништо во дискотека и ми рекоа зошто не си ставиш поголем прслук. Поубаво да ми личело а јас на тоа одговорив. ,,Не ми е потребен поголем прслук за да зрачам со самодоверба."
И јас често сум без градник, никогаш не сум добила коментар дека треба прслук да носам за да ми се поголеми. Единствено не сакам кога маичка ептен ми ги оцртува, па ко пирамиди да иам на мене се осеќам. Ама, факт е дека се гледа дали некој има големи или мали така да пушап или не знам што не е решение. И крај краева, тотално небитно е која колкави има. Свашта.
После толку обиди бидна,влезе но многу болеше и потече крв малку повеќе и престана,па да прашам дали после кинењето,друг пат полесно влегува??
pa shoznam, mali gradi se prmekjaat osven ako ne nosis prsluk 2 broja pogolemi...ili eve ako nosis shiroki maici...inc kazi mu na shala ili od okolu neso za toa , spored mene nishto strasno ni prva ni posledna ne si
И да и не. Зависи од многу фактори. Ние првите 3 4 пати се мачевме, јас бев исплашена од крвопролевањето Шала на страна, опуштено и со многу предигра ќе се среди.