Сегде шетам без градник сум била и на факултет без градник ,зошто да се срамам појасни ми те молам затоа што не сфаќам.
Ај сеа сите пишите колкави ви се и колку пати сте се прошетале без прслук за да биде комплетна темава.
Од што може да ми се појави црвенило на интимната зона? Вчера беше чешање, а денес веќе пече. И повторно имам бел исцедок, а ми престана пред некој ден.
Уф. Што да правам? Канестен, Кансен? И претходно сум имала но тогаш немав ваков симптом, и ја излечив со вагиналети.
Оди на гинеколог прво, можеби брис ќе треба, вака од памет само не земај ништо. Единствено до тогаш пази што користиш за хигиена.
Ама не можам на гинеколог деновиве, дури после Нова Година ќе има термин. Не би можела да ублажам со ништо? @LadyLollypop @Tan4ence
Епа повеќе ако ти е надворешно печењето мислам дека маста треба да ја купиш. Бидејќи таа повеќе е за надворешно нанесување.
Ве молам помош. Многу ме чеша интимата и внатре и надвор веќе неколку дена, има некои вагиналети што можам на приватно да ги земам????
@DrunkUnicorn @Sejfullai Овие се на природна база, со невен, кантарион и чајно дрво, се користат 5 дена по ред, навечер. Мислам дека беа во Зегин или Еурофарм.