Интимни прашања, проблеми и совети

Дискусија во 'Секс' започната од skorpija1992, 30 јануари 2010.

1. DrunkUnicorn

DrunkUnicorn Нов член

Се зачлени на:
    24 декември 2019
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Kоја им е цената да не знаеш одприлика?

2. DrunkUnicorn

DrunkUnicorn Нов член

Се зачлени на:
    24 декември 2019
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Цена да не знаеш одприлика?

3. MeowMeow

MeowMeow Популарен член

Се зачлени на:
    18 септември 2019
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    2.672
    Сега прашав, околу 100 денари од Зегин.

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.898
    Допаѓања:
    203.079
    За вас со чешањето - ако не е кандида? Пак на своја рака ќе продолжите да се лекувате?

На buba4e89, Avery, didisi и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    14.586
    И сите кога пишуваат на темата баш тогаш не можат да отидат на гинеколог, баш тогаш термин имало само за 3 недели и др изговори па лечат се со канестен, камилица или во краен случај јогурт.

На Lostinparadise, cresa-jagoda и Annath им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.898
    Допаѓања:
    203.079
    Најстрашно е што некогаш може да се влоши ситуацијата од ваква терапија. Ама и тогаш ништо не се презема, туку се бараат совети по форуми.

На cresa-jagoda и Avery им се допаѓа ова.
  7. DrunkUnicorn

DrunkUnicorn Нов член

Се зачлени на:
    24 декември 2019
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Realno sum maloletna ushte i nemam ni matichna, znam deka mozhi se to ama nemam i to e cel problem sho prv pat ova ona i pologichno mie da prasham sho da pram

8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.898
    Допаѓања:
    203.079
    Исто ко за настинка, ќе си одиш на гинеколог со мајка ти. За се' има првпат. И јас бев малолетна кога првпат отидов на гинеколог, а реално, немав проблеми. Ама се оди веднаш штом се добие циклус. А не се чека да се појави проблем. Затоа најдобро е да и кажеш на мајка ти дека имаш проблем и да ти закаже термин. Ако има нешто, со соодветна терапија ќе се среди. Ти може на своја рака да пробаш, ама што ако не помогне ништо?

На buba4e89, 1209 и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  9. Cindarella1846

Cindarella1846 Активен член

Се зачлени на:
    28 декември 2019
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    16
    Имав секс пред неколку дена,па треба да ми дојде за 1 недела можеби и сакам да прашам дали после првиот секс менструацијата нормално си иде како и до сега или има промени?

10. Sejfullai

Sejfullai Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2019
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    14.789
    А зашто би пишале на темава ако може да отидат на гинеколог? Одма брзате со заклучоци, изговори биле.
    Да можев да отидам на гинеколог у тој момент сигуно на форум ќе барав начин како привремено да го смирам смирам проблемот дур не отидам за брис и испитувања. Демек не знаеме дека гинеколог е најдобра опција. За тоа постои темава, не?

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. atala

atala Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    1.164
    Допаѓања:
    940
    По првиот секс бидејќи тоа е нешто ново за организмот менструацијата може да доцни 7,10,11 дена или,пак,да дојде 7,10,11 дена порано,тоа си е индивидуално,секој организам реагира различно.Ако сте користеле заштита со партнерот,тогаш не си бремена,не се потресувај,бидејќи менструацијата може да доцни и поради стрес ако се нервираш дали ќе ти дојде или не менструацијата,исто и поради промена на клима,други стресови ако си имала периодов или поради употреба на некои лекови.Значи,ако сте користеле заштита опушти се,не си бремена.

На Cindarella1846 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. SleepyBeauty

SleepyBeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    58
    Некогаш, не често, ми се случува како да ми е испукана кожата кај влезот на вагината. Понекогаш ја чувствувам како затегната кожата и ми се појавува како линиичка, како испукано се гледа. Претежно на едната страна само.
    Слично му се случи и на дечкото сега, на кожата на пенисот. Брисеви и се што правев е океј, а последниве пати кога одам на гинеколог се некако заборавам за ова да прашам.
    Дали е можеби од сувост и триење, имал ли некој слично искуство? :^)

13. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    14.586
    Не знам каков проблем си имала и што совети ти дале, ама темава ја читам со години и голем број тука бараат совети и користат несоодветни терапии само да не отидат на гинеколог и за тоа кажуваат милион изговори. Канестен стана универзален лек за третирање на било какви гинеколошки проблеми.

На candy.cane и Annath им се допаѓа ова.
  14. Sanii4

Sanii4 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    12
    користам вагиналетки polygynax вчера вечерта ја ставив и последната како и обично со дневна улошка и како и секогаш си имаше истечено од вагиналетката но додека мочав излезе како бело прање ама можда една рака полна дали е од вагиналетката или има некој друг проблем?

15. NNK19

NNK19 Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2019
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    2.334
    Пошо не знам кај да го поставам прашањево тука ќе си пишам.. кај да најдам секс коцки (оние со пози) и по можност со достава да бидат
    Фала :rofl:

16. Leviosa2503

Leviosa2503 Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2018
    Пораки:
    466
    Допаѓања:
    1.232
    Либидо

На NNK19 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Сherry.girl

Сherry.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    258
    Здраво девојки ми треба совет од вас.
    Вчера прв пат имавме односи со дечко ми (но скината сум не ми е прв пат) но бидејќи не сум имала подолго време кога пробувавме со кондом многу ме болеше и немаше шанси да влезе. Го извадивме кондомот и пробавме без и тогаш не ме болеше толку и влезе без мака. Е сега проблемот е што дечко ми пред да сврши излезе надвор и после 2-3 секудни сврши надвор од мене (на стомак). Но кога се пипнав долу бев премногу премногу мокра и делуваше не само како моја навлажнетост туку и како сперма да имало. Јас почнав да паничам но тој ме убедубаше дека не е будала и дека 100% има свршено надвор. Но јас каква паничарка сум се си мислам дека е можно малку сперма да останало внатре или нешто такво. Инаку за 4 дена треба да ми дојде, а овулација ми има пројдено пред некаде 9 дена. Денес кога станав имав болка во јајниците како кога треба да ми дојде (што донекаде може и да е на психичка база затоа што цело време мислам на тоа). Од сабајле мислев да испијам и апче за ден потоа, но се изначитав секакви работи за него на форумот и некако ме премислува тоа. Дали е можно да останам бремена? Дали да се напијам апче? Дали имате некаков совет? Би ви била благодарна ако го споделите вашето мислење.

18. Sanii4

Sanii4 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    12
    чим свршил надвор немат гајле имат шанса за бременост но е многу мала бидејќи има по некоја сперма и во предсемена течност...

19. Linaathequeen

Linaathequeen Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2019
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    68
    Dali moze malce da potece krv dokolku nemas odnosi podolg period i da se cuvstvuva bolka.. Imav sabajlevo i posle nekade popladne no posle toa vidov krv malce a na 3 treba da dobiam imav bolki epten me bolese inaku si svrsi nadvor

На TeonaZ му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    5.416
    Може